Home / Gadgeta de perete / Mingea care aprinde becuri

Mingea care aprinde becuri

Zoom

Cum se cheamă drăcia: sOccket

Ce face: Ieşită pe stradă direct din frunţile bombate ale unor absolvenţi de Harvard, preocupaţi de problemele lumii a treia, sOccket e o minge de fotbal obişnuită cu o funcţie mai puţin obişnuită. După ce termini de bătut mingea pe maidan, ca idolul tău, Iulian Mamele, de la Concordia Chiajna, poţi s-o foloseşti pe post de priză, ca să aprinzi un bec, să-ţi încarci telefonul sau să-ţi alimentezi calculatorul pentru vreo 3 minute, suficient cît să trimiţi un mesaj pe Facebook cu “Brb, fac caca”.

Pe scurt, ca să nu dăm dureri de cap absolvenţilor de bac din a patra încercare, nu e vorba de vrăjitorie! Toată şmecheria stă în mecanismul interior care captează energia cinetică din timpul jocului şi o transformă în energie electrică. Cu toate astea, inventatorii se laudă că băşica lor e construită integral din materiale reciclate, e rezistentă la apă şi, lovită cu milă, poate rezista şi cîţiva ani.

La ce e bună: La fel ca şi orice altă minge de pe pămînt, cel mai bine se pricepe la spart geamurile vecinilor. Partea bună, însă, este că, după ce le spargeţi geamurile, vecinii pot să lege la ea un bec ca să adune cioburile mai uşor, mai ales dacă locuiţi într-o zonă care nu e racordată la electricitate, ceea ce n-ar fi atît de neobişnuit. 

Un al doilea beneficiar principal al sOccket este desigur Adrian Mutu care, după un meci greu,  poate citi “Război şi Pace” liniştit, la lumina mingii sale.

Cît costă: 50 $, dar măcar ai satisfacţia că pentru fiecare minge cumpărată un copil din Africa primeşte una identică

Unde o găsesc: http://www.soccket.com/store/

(5987 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.