Home / Anticrizul / Ministerul pentru un mediu mișto în care să tot călătorim

Ministerul pentru un mediu mișto în care să tot călătorim

Zoom

Nu neapărat că cineva din colțul acesta de pagină ar avea ceva cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Nu poți să ai ceva cu ei pentru că, în primul rând, nu le poți reține numele. M-am uitat pe notițe de trei ore până am transcris toată denumirea. E ca în școala generală, când se făcea mișto de numele colegilor: nimeni nu se lega de vreun nume atât de anost încât să nu îți poată rămâne pe veci în minte. Te ocupai de alții. Eh, acum, că am stabilit că nu e o miză personală, să vedem ce a mai făcut recent Ministerul de Călătorii. Exact, hai să îi zicem așa. Nu mă puteți contrazice pentru că sigur nu știți ce face cabinetul ăsta de fapt, așa că rămâne cum am zis eu.

Săptămâna trecută am văzut cum, pe niște bani buni de tot, Ministerul de Călătorii se duce în Texas, la Paris și la Milano. Sigur, oamenii au și ei nevoie de concedii, chiar dacă le ambalează în participări la târguri de interes internațional, unde, chipurile, s-ar promova business-urile românești. Să prezinți participarea la astfel de șuste ca fiind ceva în interesul național e ca și cum ți-aș hali toată mâncarea din frigider și, când m-ai prinde pe raftul cu brânzeturi, ți-aș spune că te ajut să duci un stil de viață sănătos și să nu mănânci seara.

După ce au rezolvat cu târgurile mai sus menționate, la Ministerul de Călătorii s-a mai pus de o excursie, de data aceasta în Germania, la Nürnberg. E acum repede, în 14-17 februarie, deci se prinde la fix Ziua Îndrăgostiților, în varianta pentru amorezații de bani publici. Nu vom comenta faptul că târgul cu pricina se numește BIOFACH pentru că nu vrem să lezăm emoțional persoanele care consumă bio și s-ar putea simți vizate. Oricum, plimbarea costă puțin peste 481.000 de lei fără TVA, dar hai să fim și noi oameni între oameni și să încetăm să ne mai rugăm pentru moartea animalelor din bătătura vecinului. Fraților, asta e. Unii se pregătesc din timp pentru ocazii speciale, în timp ce alții doar plătesc.

(111 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.