Home / Raport despre starea ficţiunii / Minune! Arsenie Boca a ajutat un șofer să depășească toate mașinile de la stop!

Minune! Arsenie Boca a ajutat un șofer să depășească toate mașinile de la stop!

Zoom

Moment încărcat de spiritualitate la un semafor din București, unde un șofer de BMW s-a rugat la iconițele cu Arsenie Boca de pe bord să-l ajute să depășească toate mașinile de la stop ca să ajungă la pariuri, iar Sfîntul s-a conformat, îndeplinindu-i dorința.

“Eram în mașină, gîndindu-mă că nu vreau să stau ca toți săracii la stop şi așteptînd să se facă verde ca să se miște șobolanii ăștia”, povestește Mario C. “Atunci mi-am adus aminte că un tovarăș de-al meu s-a rugat la Sfîntul Arsenie Boca să-l ajute să treacă peste linia de tren chiar dacă bariera era pusă. Am zis că merită să-ncerc. Am luat iconița în mînă, am zis rugăciunea: «Abracadabra, abracadabra, abracadabra» și atunci s-a întîmplat minunea. Părintele a făcut să apară o linie de tramvai, pe care am reușit să depășesc toți fraierii și să-mi văd de viața mea.”

Potrivit șoferilor cu frică de Dumnezeu care călătoresc cu el pe bord, Sfîntul Arsenie Boca nu se află la prima minune de acest fel. Acum doi ani, un șofer de la Pelicanul s-a rugat la el și Părintele i-a adus un fraier care a dat 50 de lei pe o cursă de doi lei, iar anul acesta, în mai, un posesor de SUV s-a rugat să poată să parcheze ca un nesimțit pe trei locuri de parcare, toate pentru persoane cu handicap, și a reușit.

 

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.