Home / Raport despre starea ficţiunii / Minune în post: Unei femei i s-a arătat o șaorma în vis și i-a spus să nu mai țină post

Minune în post: Unei femei i s-a arătat o șaorma în vis și i-a spus să nu mai țină post

Zoom

Fenomen greu explicabil la Bîrlad, unde Marilena Cocoș, o femeie de 43 de ani care ține post negru, doar cu cartofi prăjiți și cașcaval pane, susține că a asistat la o minune divină după ce o șaorma de pui cu de toate, fără iute, i s-a arătat în vis într-o lumină difuză, i-a așezat o lipie pe cap și i-a spus cu blîndețe să nu mai țină post, pentru că, cu post sau fără post, tot o bîrfitoare adulterină rămîne.

“Se făcea că eram la mine în cameră, pe pat, dormeam, dar de fapt nu dormeam”, povestește Marilena, femeie cu frica lui Dumnezeu. “Deodată toată camera se umple cu o lumină puternică și cu miros de usturoi. Mă uit. Deasupra mea plutește o șaorma cu aripi de heruvim, care-mi șoptește cu blîndețe: «Marilena, Marilena, nu mai ține post! Postul e pentru păcătoși!». Cînd m-am trezit, în cameră mirosea în continuare a usturoi și pe cearceaf erau urme de ketchup și de maioneză. Dacă asta nu-i o minune, nu știu ce e!”

Potrivit spuselor sale, imediat după ce a avut viziunea, Marilena s-a deplasat, în capot și în papuci, la cea mai apropiată șaormerie, împlinind dorința ființei supranaturale din vis și lăsîndu-se cuprinsă de har, dar și de colesterol, exact cum ar face orice alt bun creștin aflat într-o situație asemănătoare.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Domnule Presedinte Klaus Iohannis, EU un simplu om de 27 de ani fara studii politice ori juridice, eu cred c-ar trebui sa demisionati si eu sa iau prerogative de dictator pentru o saptamana, aplicam Constitutia lui Stefan Cel Mare sa judecam drept si sa indrept raul facut dupa 90, fiecare-i dator sa-si ierte parintii nu sa-si condamne copiii la ura reciproca, sa va explic de ce sunt indreptatit: In ultima luna ati reusit impreuna cu toate partidele politice si presa sa induceti poporului roman crestin-democrat o imensa EROARE: Ca femeia ce-a suferit un avort din motive prea personale si dureroase ori n-a gasit alinare langa barbati, a cautat-o langa femei,iar cand a regasit-o la barbati cu Biserica Ortodoxa vreti apoi s-o condamnati prin Constitutie in afara societatii sau unde? le expulzam pe Marea Neagra? apoi vreti s-o si executati nelasand-o pentru restul vietii sa candideze la functii publice, subiectele atat de personale n-ar trebui macar discutate asa, Unde-i egalitatea intre cetateni? Unde-i statul crestin democrat , mie-mi pare ca-l transformati in Stat Islamic si cred ca si copchii ar face o treaba mai buna in conducerea acestei tari.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.