Home / Raport despre starea ficţiunii / Minune! Un bărbat s-a ridicat după trei zile de la masă!

Minune! Un bărbat s-a ridicat după trei zile de la masă!

Zoom

Fenomen greu de explicat într-un sat din județul Botoșani. Potrivit martorilor oculari, un bărbat de 43 de ani din localitate a reușit să se ridice după trei zile de la masa de Paște, deși consumase în prealabil cantități enorme de mîncare și băutură, suficiente cît să răpună un bivol.

“În prima zi s-a așternut la masă și doar a mîncat”, spune Maricica Bleahu, rudă apropiată. “De toate: drob, ouă, sarmale, friptură… A doua zi n-a mai mîncat nimic, în schimb a băut o damigeană de 23 de litri de vin și vreo cinci litri de țuică, pentru gust. A treia zi nu s-a mișcat deloc. Am crezut c-a murit. Doar stătea așa și se uita în gol. Am strigat la el, i-am pus melodia favorită, am chemat popa – nimic! De-abia în a patra zi am văzut că clipește, apoi s-a ridicat în picioare de la masă. Vă zic, e o minune! Io așa ceva n-am mai văzut.”

Ca orice minune, nici aceasta nu a durat însă foarte mult. După ce s-a ridicat în picioare de la masă ca să se dezmorțească, bărbatul s-a așezat înapoi la masă și a cerut să i se aducă cozonac, continuînd ospățul de Paște din același punct în care îl lăsase.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.