Home / Fakebook / Misiune dificilă pentru Sorin Grindeanu: În trei zile trebuie să-și lase mustață

Misiune dificilă pentru Sorin Grindeanu: În trei zile trebuie să-și lase mustață

Zoom

Nici n-a ajuns bine la Palatul Victoria că Sorin Grindeanu are deja o sarcină greu de îndeplinit, trasată de conducerea partidului pentru săptămâna care urmează: premierul Grindeanu trebuie să-și lase mustață și să și-o încărunțească, pentru a nu da impresia că între Guvern și partid există disonanțe majore.

Apropiații spun că aseară noul premier fremăta prin Palatul Victoria, plimbându-se năuc pe culoare în timp ce trăgea disperat de mărunta sa pilozitate facială, capitol la care n-a excelat niciodată. Nici farmaciștii din zonă nu sunt străini de frământările premierului. Un Grindeanu nedormit, cu ochii scoși din orbite, a dat buzna după miezul nopții într-o Catena deschisă non-stop, cerând o cremă ”de la care-ți crește mustața așa, ca la domnul ăla chipeș care conduce Camera Deputaților și România.” Evident, farmacista n-avea nimic asemănător în stoc, ceea ce l-a aruncat pe Grindeanu într-o spirală a disperării.

El și-a găsit salvarea abia azi dimineață, când, trecând pe lângă un Pet Shop de pe Ștefan cel Mare, l-a văzut în vitrină pe geamănul identic al hamsterului pe care Dragnea îl poartă sub nas.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. D-le Priministru,am o intrebare:cind mergeti la diferite comferinte internationale,luati cu d-voastra si pe D-l Dragnea?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.