Home / Internaţional / Moldova nu-i a lui

Moldova nu-i a lui

Zoom

Traian Băsescu și-a pierdut cetățenia moldovenească pe care de-abia o dobîndise. Cel mai probabil, într-o seară, a fost tras pe dreapta de Poliția moldovenilor și i s-a descoperit o concentrație prea mică de moldovenie în aerul expirat.

O bunicuță din Brazilia a descoperit, din greșeală, că de cîțiva ani se roagă la o figurină din seria Frăția Inelului pe care a confundat-o cu imaginea unui sfînt. Nici nu vrem să ne gîndim cîți taximetriști din București au mașinile pline cu poze cu Chewbacca în loc de Arsenie Boca.

Carrie Fisher, interpreta prințesei Leia, a cerut ca urna în care-i va fi depozitată cenușa să aibă forma unei pastile de Prozac. Păcat că la noi lumea nu prea gustă incinerarea, altfel industria urnelor în formă de damigeană de țuică ar fi explodat de mult.

Un pensionar neamț s-a trezit într-o dimineață cu ușa de la intrare zidită. Ce original! Pare că nemții nu și-au revenit încă din isteria construirii de ziduri.

Un ONG din Germania a lansat un program de combatere a antisemitismului numit “Închiriază un evreu”, prin care poți închiria un evreu și poți discuta cu el despre tot ce vrei. Oare Seinfeld cu cît se închiriază pe oră?

Regina Elisabeta a Marii Britanii era să fie împușcată de gărzile de la palat după ce s-a trezit cu noaptea în cap și s-a gîndit să iasă la o plimbare. Seamănă foarte mult cu ce se întîmpla la Palatul Cotroceni în timpul mandatului Băsescu, doar că atunci președintele se întorcea și de obicei era gata împușcat.

Regina Silvia a Suediei susține că palatul regal e bîntuit, dar fantomele sînt prietenoase. Asta e diferența dintre România și Suedia. În Suedia, nivelul de trai e atît de ridicat, încît pînă și fantomele își permit să fie prietenoase.

Un bărbat din Baltimore a început să tragă cu pistolul pe stradă după ce a descoperit că cineva i-a mușcat din sendviș. Pe principiul ăsta, în majoritatea corporațiilor din România ar trebui să aibă loc minimum două-trei crime zilnic.

Președintele filipinez, Rodrigo Duarte, a avertizat Națiunile Unite că le va incendia sediul din New York dacă îndrăznesc să-l mai acuze de nerespectarea drepturilor omului. Pare o idee bună, iar ultimul om care a ordonat distrugerea unei clădiri-simbol din New York a ajuns destul de departe.

Un bărbat din Manchester și-a pierdut mașina timp de șase luni în parcarea unui stadion după ce a uitat la ce etaj a parcat-o. Bine că n-avea și ceva rude în mașină. Sau poate că avea, dar n-o să aflăm niciodată.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.