Home / Raport despre starea ficţiunii / Momente esențiale din istoria PSD

Momente esențiale din istoria PSD

Zoom

1990 – După ce fac haos pe la PNL și PNȚ, minerii descind și la sediul FSN, dar nu găsesc acolo nici o mașină de scris, chestie care-i convinge că membrii partidului sunt nevinovați și că n-are sens să le facă nimic.

1992 – Un grup de oameni inimoși cu convingeri de stânga fondează PDSR, venind în întâmpinarea unei cereri masive din partea electoratului de a ține țara în loc și a hrăni cu manipulări ieftine temerile unor oameni dezorientați.

2000 – Candidatul PDSR câștigă alegerile prezidențiale, după ce românii aleg în turul al doilea răul mai longeviv.

2006 – Acasă la Adrian Năstase sunt găsite niște tablouri foarte scumpe. Se pare că tablourile erau foarte scumpe pentru că în ele erau îndesate multe bancnote de 500 de euro.

2008 – La presiunea instituțiilor europene, județul Teleorman abolește iobăgia.

2011 – PSD încheie o alianță politică cu PNL, după ce negocierile cu poporul român au eșuat.

2012 – Liviu Dragnea precizează că PSD e un partid care se adresează tuturor românilor, indiferent de clasa socială, fiind votat atât de morții săraci, cât și de morții bogați.

2014 – Victor Ponta pierde alegerile prezidențiale, dar câștigă o lecție foarte importantă: după ce ratezi postul de președinte, ai parte de o prăbușire din care n-o să te mai recuperezi niciodată, orice ai face, indiferent ce învățăminte vei încerca să tragi din eșecul tău.

2015 – Liviu Dragnea recunoaște că mustața lui nu e reală. De fapt, e o mustață falsă pe care și-a pus-o înainte de un jaf, dar pe care a uitat s-o mai dea jos. Mare minune că nu l-a săltat Poliția între timp.

2016 – Profitând de tendințele antidemocratice din lumea occidentală, PSD se reinventează ca partid extremist și își schimbă numele în ”Totul pentru la țară”.

(1492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. ” Victor Ponta pierde alegerile prezidențiale, dar câștigă o lecție foarte importantă: după ce ratezi postul de președinte, ai parte de o prăbușire din care n-o să te mai recuperezi niciodată, orice ai face, indiferent ce învățăminte vei încerca să tragi din eșecul tău.”
    Se pare ca nu-i chiar asa! Cu un tupeu greu de imaginat, V.P. vine din nou pe calul alb, cu fruntea si lancea sus, gata sa ocupe orice loc pe prima scena a politicii romanesti. Si, culmea, creste in sondaje ca Fat Frumos! Ce tara de cacat e asta?? Ce popor de cacat poate trimite din nou PSD la guvernare, in loc sa-l arunce in lada de gunoi a istoriei, precum PNT-CD?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.