Home / Raport despre starea ficţiunii / Momente esențiale din viața lui Codrin Ștefănescu

Momente esențiale din viața lui Codrin Ștefănescu

Zoom

1968 – Se naște Codrin Ștefănescu. El a venit pe lume după ce a fost dat afară dintr-un studio TV, prezentatoarei fiindu-i silă să-l mai suporte.

1974 – Malpraxis într-un spital românesc. O asistentă distrată îl injectează pe Codrin Ștefănescu cu serul antipatiei. E o întâmplare nefericită de pe urma căreia bietul om pătimește și acum.

1978 – La clasa în care învață micul Codrin Ștefănescu situația e tot mai tensionată. Ceilalți elevi o acuză pe învățătoare că micul Codrin are parte de un tratament preferențial și că se poartă cu el ca și cum ar fi un elev obișnuit, neținând cont de faptul că e foarte antipatic.

1986 – Codrin Ștefănescu trăiește fiorii primei iubiri. Îi propune colegei de liceu pe care o plăcea în secret să lase totul în urmă și să fugă împreună dintr-un studio TV, în ocările prezentatoarei, care nu va mai putea să-i suporte și îi va invita să plece, că altfel va vomita, întrucât n-a mai văzut în viața ei oameni atât de antipatici.

1992 – Francis Fukuyama publică lucrarea sa de referință Sfârșitul istoriei și ultimul om, o carte care e atât despre sfârșitul istoriei, cât și despre Codrin Ștefănescu.

2000 – Propune scoaterea baladei Miorița din programa școlară, deoarece nu i se pare normal ca fiul lui să citească despre doi ciobani care se țin de mână și hotărăsc să-l omoare pe al treilea.

2010 – Se declară împotriva homosexualității. Spune că nu vrea ca fiul lui să vadă pe stradă doi bărbați care se țin de mână și vorbesc despre cât de intolerant, înapoiat și enervant e Codrin Ștefănescu.

2014 – Codrin Ștefănescu e dat afară de la această rubrică, astfel încât cronologia vieții lui nu mai ajunge până în zilele noastre. Iese din pagina de gazetă bombănind și amenințând că o să se plângă de acest tratament pe la alte rubrici de satiră care-l iau la mișto.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Nu cred ca cei care nu suportā privelistea unor bārbati mutanti ce o ard în bulan sunt neparat înapoiati. Si sunt cam multi din acestia, cam de-o majoritate democraticā! În ceea ce-l priveste însā pe C.S. lucrurile rāmân cum am stabilit.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.