Home / Raport despre starea ficţiunii / Momente esențiale mai puțin cunoscute din viața lui Liviu Dragnea

Momente esențiale mai puțin cunoscute din viața lui Liviu Dragnea

Zoom

1962 – Se naște Liviu Dragnea, în comuna teleormăneană Gratia. A fost momentul în care, dacă venea DNA-ul peste el, chiar nu avea cu ce să-l agațe.

1969 – Îi râde în nas învățătoarei care încearcă să-l învețe alfabetul. ”Doamnă, decât să las ceva scris, mai bine vorbesc la telefon, măcar așa pot să spun că nu e vocea mea și că e o înscenare pusă la cale de Soros.”

1979 – Ca orice adolescent pe care-l pasionează muzica, înființează o formație. Din ea făceau parte Dragnea, care cânta la tobe, un basist, un vocal și-un tip care ținea de șase.

1981 – Devine super-relaxat în privința copiatului la Bac, după ce profesorul supraveghetor îi avertizează pe elevi că a copia e ca și cum ai fura. La proba de română îi pică Enigma Otiliei. Scrie că enigma pe care-o ascundea Otilia era că lua bani de la Soros.

1982 – Spirit întreprinzător, își deschide o fermă de hamsteri, pe care-i crește ca să-și facă din ei mustăți de baron provincial cu ambiții.

1983 – Face armata. Crezul lui Dragnea era că fiecare soldat are în raniță bastonul de mareșal, eventual furat chiar de la un mareșal.

1989 – Atrage atenția că procesul lui Ceaușescu a fost unul politic și că Ceaușescu a fost condamnat la ordinul lui Kövesi, pe care a deranjat-o la un moment dat cu niște declarații.

2015 – Participă la o lansare de carte. Îi cere autorului un exemplar cu dedicație, dar îl roagă să nu fie prea evidentă dedicația, ca să nu se prindă DNA-ul.

2017 – Dragnea trimite niște inspectori ANAF la sediul BOR, după ce află de incomoda poruncă biblică ”Să nu furi”.

(1492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.