Home / Binele înfrînge / Monoloagele vaccinului

Monoloagele vaccinului

Zoom

Liviu Dragnea nu e deloc convins de obligativitatea vaccinării, dar deloc. Te uiți la el când zice asta – un băiat cu mustață care nu a citit o carte de pe timpul lui Ceaușescu. Dar el o zice serios, nu e convins, nu e convins deloc. Parcă-l văd pe Vanghelie spunând: dom’le, nu sunt convins deloc dacă între subiect și predicat nu trebuie pusă virgulă, deloc nu sunt convins.

Cristian Preda nu vine la Cotroceni de Ziua Europei, pentru că președintele Iohannis a renunțat la criteriile de integritate când a făcut invitațiile. Altfel, e doar o coincidență de nume și de CNP între acest Cristian Preda și acel Cristian Preda care apărea pe afișele electorale alături de Elena Udrea.

Raluca Turcan pare că stă în casă și-și inventează trecutul, altfel de unde asemenea discursuri: “Atât de mult am muncit pentru PNL chiar și atunci când unii stăteau cu gâtul, cu piciorul pe gâtul meu politic”? PNL-ul e ca Realitatea TV: cineva îl ține în viață artificial ca să îl facă de râs. Chiar, Turcan are eleganța de măscărici a lui Rareș Bogdan și efervescența lui Octavian Hoandră.

Gabriela Firea crede că Dragnea e cel mai potrivit pesedist pentru alegerile prezidențiale. Așa cred și eu. E potrivit, cum potriviți au fost Mircea Geoană și Victor Ponta la vremea lor.

Traian Băsescu e foarte vehement împotriva Guvernului Grindeanu. “Ne mor copiii!”, strigă disperat fostul președinte. După cum știți, el urăște o astfel de abordare, fiind de părere că micuții trebuie chinuiți înainte de-a fi omorâți.

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.