Home / Români, treceţi furtul! / Mutu de la sectorul 6 aruncă cu banii la toaletă

Mutu de la sectorul 6 aruncă cu banii la toaletă

Zoom

Evident, e vorba de bude ecologice, din acelea care n-au fost stropite cu chimicale și nici n-au fost altoite cu te miri ce organisme modificate genetic. Totul pentru o nimica toată de 1.639.716 lei plus TVA. În fapt, e vorba de un contract care prevede închirierea și igienizarea de toalete ecologice, dar și reparația celor existente. Că doar afacerile de genul ăsta, cu aruncatul banilor pe bude, nu-s vreo noutate la București. Și nici măcar firma care se va ocupa de treaba asta în sectorul 6 nu e una nouă. Căci la licitația organizată săptămîna trecută s-a prezentat o singură firmă, SC Comex Rom SRL, care a și cîștigat. Și care firmă este, în fapt, aceeași cu care Primăria Capitalei, sub Sorin Oprescu, a mai făcut afaceri de vreo douăzeci de milioane de euroi, tot pentru bude publice ecologice. Astfel că micul contract semnat cu Primăria lui Gabriel Mutu vine în continuarea unui lung șir de contracte cu statul, pe care societatea deținută de Andrei și Viorica Popovici a reușit să le cîștige. Iar cum în afacerile cu rahat, finanțate din bani publici, trebuie să existe și o legătură cu politicul, poate că ar fi bine să vă mai zicem și că firma în cauză este una apropiată de Miron Mitrea, cei doi patroni fiind, așa cum a mai scris presa, apropiați ai afaceristului francez Pascal Schaller, cumnatul lui Mitrea Manivelă. Bașca, Andrei Popovici ar fi prieten la cataramă și cu Răzvan Murgeanu, fostul viceprimar pedelist al Capitalei. Că, vorba aia, dacă ești conectat la un singur partid, nu prea faci mare rahat în afacerile cu statul.

(477 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Excelent articol. Dar si cacarea e o afacere..! Macar bude d „astea ecologice” ca sa stim si noi in si pe ce ne cacam..Adica pe ce bani. Apoi , cred ca n-o mai dureze mult si la o asememea buda va trebui sa te duci cu punga de plastic de acasa ( sau sa cumperi una acolo) , sa te caci in ea si sa-ti rahatul cu tine acasa…Ecologic 100 %..Vezi tu unde il arunci…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.