Home / Serial killer / MythBusters se întoarce? Myth busted!

MythBusters se întoarce? Myth busted!

Zoom

Nici nu se consolase bine lumea telespectatoare după funesta știre că istorica emisiune MythBusters a plecat să verifice legende urbane printre îngeri, cînd, hop, pe Science Channel, a început să bîntuie prin programul TV un zombie cu aproximativ același nume. WTF?!

După ce, la începutul lui 2016, MythBuster-ii seniori au filmat ultimul episod și s-au apucat de alte proiecte, iar, la sfîrșitul lui 2016, juniorii Kari, Tory și Grant, care părăsiseră corabia cu cîțiva ani mai înainte, și-au făcut propria firmă (White Rabbit Project), deținătorul licenței s-a trezit că are un brand gol, fără oamenii care l-au creat (în paranteză fie spus, fix situația defunctei Academia Cațavencu – decedată recent, după aproape șase ani de moarte clinică –, în iunie 2011, cînd toată redacția a demisionat și a inventat, săptămîna următoare, Cațavencii). Și, cum i s-a părut că din marcă se mai pot încă stoarce ceva bani, a decis să reînvie conceptul și să-l forțeze să trăiască în continuare cu niște amatori pe post de profesioniști.

Ei, uite-așa a apărut MythBusters: The Search, concursul preliminar de prezentatori-instalatori de distrus mituri care are imposibila misiune de a-i înlocui pe titulari, căutînd alte gazde show-ului. Următorii Adam și Jamie ar trebui să fie doi dintre candidații Brian, Tracy, Martin, Jason, Allen, Ben, Sarah, Jon, Tamara și Hackett, zece omuleți cu ceva cunoștințe tehnice, dar cu prezență TV zero, care se joacă de-a MythBuster-ii, încercînd să copieze gesturile și replicile originalilor.

După opt episoade slabe rău, în care concurenții, împărțiți în echipe ca la un fel de Scrapheap Challenge, au fost eliminați pe rînd, au rămas cîștigătorii. N-o să vă spun cine sînt. Ba nu, m-am răzgîndit, spoiler alert, vă spun: niște impostori care, în loc de mituri, au distrus emisiunea.

Pentru fanii adevăraților MythBuster-i (guilty as charged), ipoteza că zombie-ul ăsta care tremură din toate încheieturile (prezentatori falși, dialoguri terne, idei și experimente șchioape) va avea un viitor la fel de glorios ca trecutul e, fără nici o îndoială, un mit. Busted.

MythBusters: The Search, 2017- , reality-show cu pretenții tehnice, original creat de Peter Rees, produs de Beyond Television Productions, difuzat de The Science Channel (și, probabil, ulterior, de Discovery Channel).

(503 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.