Home / Media / N-aș paria pe existența lui Banciu

N-aș paria pe existența lui Banciu

Zoom

Radu Banciu pare un pensionar senil căruia copiii cu bani îi plătesc un tronson orar la o televiziune, pentru că asta a fost recomandarea doctorului pentru iubitul lor tată: ”Trebuie să jignească, să arunce cu rahat în oameni, altfel, să știți, inima lui s-ar putea să se oprească!”.

Mai mult de jumătate din emisiune este total incoerent, trebuie să ai atenția formată la școala lui John Cage sau Pierre Boulez ca să poți smulge, din măruntaiele delirului, aparența unui sens și un dram de consistență.

Ura e cea care, ca prin minune, îl trezește pe acest individ din bolboroseala misticoidă și-l redă expresiei articulate. Îmi imaginez că ăștia de la B1 TV au prin studio un tricou de-al Simonei Halep și, uneori, atunci când maestrul a căzut pradă cu totul în ghearele întunericului, i-l flutură pe la nas: ”Ia, ia, băiatu´, mușcă, mușcă, șo pe Simoneta! Ia, băiatu’, mușcă, mușcă!”. Și-atunci Banciu învie, nările îi freamătă, flotorul dintre urechi îi injectează doza de venin necesară vieții.

”Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. (…) Nu are mental de divă, de Sharapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu există. Când va da peste o jucătoare de excepţie, va lua bătaie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-şi umple zilele cu ceva. Ai văzut care este limbajul ei. Limbaj de Gică Popescu, de Hagi, de Lăcătuş. Ştie să înjure un pic pe teren, ştie să facă un pic de scandal. Nu ştie să se dozeze din punct de vedere mental. Simona Halep nu are cultura tenisului.”

Te aștepți ca, la un moment dat, acestui băiat să-i cadă capul în timpul emisiunii. Să i se rostogolească pe masă, un mic accident de regie care să dezvăluie publicului butaforia emisiunii și, spre onoarea mediei românești, lipsa de realitate a acestui personaj.

(1179 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. excelent :)))

  2. Misto poza si bancul.

  3. Excelent !

  4. Adevarat, pare ridicol sa fii numarul unu mondial fara a castiga un turneu de grand slam, insa Simona nu e un caz unic, au mai fost inaintea ei 6-7 jucatoare si, din cate stiu, nu a facut nimeni mare caz de asta. Halep si-a castigat laurii pe teren, prin munca ei, si nu datoreaza nimanui nimic pentru asta, cu atat mai putin lui Banciu. Apropo, tipul asta prin ce s-a remarcat in mod deosebit?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.