Home / Şoapte / A-nceput vînătoarea supraviețuirii în Munții Carpați

A-nceput vînătoarea supraviețuirii în Munții Carpați

Zoom

Codruței îi ticăie ceasurile. Dacă treci pe lîngă biroul șefei DNA, auzi dinăuntru ticăituri cacofonice. Cînd se aude ceasul biologic, pe care, însă, femeia de carieră îl ignoră suveran, cînd se rățoiește la doamna Kövesi ceasul profesional, ce pare a-și fi pierdut răbdare. Cert e că biata femeie nici măcar nu mai poate pune capul pe birou, ca să se odihnească puțin, din cauza gălăgiei.

Partea proastă e că, în timp ce pe o latură a biroului se strîng plîngeri, sesizări la CCR, rapoarte defavorabile ale Inspecției Judiciare, pe latura unde ar trebui să se afle contraloviturile se așterne, încet-încet, praful. Timorați de posibilitatea de a fi acuzați că încalcă flagrant legile, subordonații din DNA calcă pe politicieni ca pe ouă. Nu mai au aplombul din alte timpuri, nu mai îndrăznesc să iasă prin sate fugărind țăranii cu Biblia în mînă pentru a-i pune să jure. Și, totuși, e nevoie de ceva tare, e nevoie de un dosar care să-l dărîme pe Dragnea, e nevoie ca lupta anticorupție să se relanseze în stil grandios.

E deja trecut de jumătatea lui septembrie și incompetenții încă n-au reușit să-l prindă cu ceva nou, iar doamna suferă, suferă, suferă. Mai ales că i s-a transmis că centenarul Unirii n-o mai prinde în funcție dacă nu e capabilă să se lupte eficient cu dușmanul. Și uite-așa, tic-tacul amenințător de mai an se întoarce ca un bumerang. Tic-tac, tic…

(6014 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.