Home / Fakebook / Nicușor Dan și Dacian Cioloș susțin că există o amplă conspirație anti-Soros

Nicușor Dan și Dacian Cioloș susțin că există o amplă conspirație anti-Soros

Zoom

Teoria conspirației nu i-a ocolit nici pe ei! Liderul USR Nicușor Dan și premierul Dacian Cioloș susțin că România este acum într-un mare pericol, deoarece forțe oculte care se opun magnatului George Soros vor să pună mâna pe putere. Ei spun că mulți dintre oamenii influenți din această țară sunt plătiți de opozanții lui Soros, care au propria lor agendă, diferită de interesele poporului român sau ale lui George Soros.

”Există o amplă conspirație mondială împotriva lui Soros, iar România e doar una dintre țările pe care conspiraționiștii anti-Soros vor să pună mâna”, a spus Nicușor Dan, îndemându-i pe români să nu se lase prostiți de opozanții lui Soros și să voteze cum trebuie pe 11 decembrie.

Teoria conspirației a atins însă cote delirante în momentul în care pe un site obscur a apărut informația conform căreia Liviu Dragnea ar fi copilul nelegitim al unui om de afaceri care se opune intereselor lui Cioloș. Se pare că Dragnea a fost dat spre adopție de la o vârstă fragedă unei familii de teleormăneni, crescând armonios, odată cu mustața, într-un cămin în care se asculta Liviu Vasilică, la o distanță sigură de sute de kilometri de orice librărie, bibliotecă publică sau adult cu dinți.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.