Home / Festival / Nu daţi banii pe prostii, ci pe filme, mii şi mii!

Nu daţi banii pe prostii, ci pe filme, mii şi mii!

Zoom

1. TIFF (festival de film). Cluj. 1-10 iunie. Cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania nu are nevoie de nici o prezentare, ci doar de încă patru-cinci cinematografe în care să-ncapă toţi cinefilii care năpădesc oraşul. Pentru cei şase cititori care încă nu ştiu despre ce e vorba: e anul Stanley Kubrick, aşa că toate filmele maestrului vor rula în cadrul secţiunii 100%. Restu-i concurs, dar, dacă nu sînteţi deja acolo, mi-e teamă că, pentru voi, restul e cam tăcere.

2. Control Day Out 2 (concert). Bucureşti. Arenele Romane, vineri, 1 iunie, ora 20. Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children concertează în premieră în România. De la indie art-rock la electro-pop, Arenele găzduiesc peste cinci ore de muzică live în­tr-un maraton de sound-uri noi pentru amatorii de bere şi underground. Sau pentru cei care vor să se dea şmecheri în compania prietenilor care habar n-au cine dracu’ sînt ăia care cîntă. Pe bune, ce poţi să-ţi doreşti mai mult de Ziua Copilului?

3. Visul lui Rembo (expo). Bucureşti. Anaid Art Gallery, 25 mai – 1 iunie. Cică fiecare copil se joacă într-un fel de-a supravieţuirea, fie că este vorba de o praştie, de un cornet sau de ultimul joc pe calculator. Aşa cum declara artistul, „într-o competiţie, fie ea pe asfalt, între blocuri, sau în mediul virtual, poţi să mori de cîte ori vrei, să învii sau, dacă eşti rănit, să iei viaţa“. Ceva îmi spune că e o expoziţie despre campania electorală, minus faza cu moartea. Chestie asupra căreia – nu e timpul pierdut – am putea să mai lucrăm. 

 

 

(125 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. rurin.info fiin.info [url=http://fiin.info/]fiin.info[/url] [url=http://djebur.info/]djebur.info[/url]

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.