Home / Internaţional / Nu există Regină fără gin

Nu există Regină fără gin

Zoom

Surse din interiorul Palatului Buckingham au dezvăluit faptul că Regina Elisabeta bea chiar și patru cocktailuri pe zi. La ce familie are, cine o poate învinui pe săraca femeie?

Mai multe blindate rusești au simulat invadarea Republicii Moldova dinspre Transnistria. Probabil că asta nu surprinde pe nimeni. Mai ciudat ar fi fost dacă blindatele rusești simulau o invazie dinspre România. Atunci poate chiar trebuia să ne îngrijorăm.

Un bărbat din München s-a săturat să mai facă naveta cu mașina pînă la serviciu, așa că acum merge înot. Firește, se poate face asta și în România. Singura diferență e că șansele să te prindă doi braconieri la baterie și să ajungi plachie sînt ceva mai mari.

Un tînăr englez din opt nu a văzut niciodată o vacă în carne și oase. Asta nu-i nimic, o altă statistică mult mai îngrijorătoare zice că un tînăr englez din cinci cîntărește mai mult decît o vacă în carne și oase.

Tot mai mulți hipsteri din New York refuză să-și vaccineze animalele de companie ca să nu facă autism. Psihoza s-a răspîndit după ce mai mulți proprietari de buldogi francezi susțin că, după ce și-au vaccinat patrupedele, acestea au încetat să mai vorbească.

NASA caută o persoană care să apere Pămîntul de extratereștri în cazul unei invazii și e dispusă să plătească un salariu consistent pentru asta. Fără îndoială, cea mai potrivită persoană ar fi Florin Salam. A avertizat pentru prima oară omenirea cu privire la “Navele spațiale”, știe să comunice în limbajul universal al muzicii de petrecere și, să fim serioși, pierderea lui ar fi neglijabilă.

Un american a împușcat un armadillo care îi intrase pe proprietate. Glonțul a ricoșat din carapacea armadillo-ului și l-a lovit pe american în față. Echipajele de urgență chemate la fața locului l-au salvat pe trăgător, dar nu au mai putut face nimic pentru armadillo, care între timp murise de rîs.

Tot mai multe femei din India se plîng că au fost atacate, apoi lăsate inconștiente și cu părul furat. Cel mai probabil avem de-a face cu o criză de păr pe piața neagră. I-a mai verificat cineva recent scalpul lui Mihai Trăistariu?

 

(473 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.