Home / Internaţional / Nu mi-e frică de Bau-bau-san

Nu mi-e frică de Bau-bau-san

Zoom

Un japonez de 41 de ani din Tokyo a fost chemat să dea cu subsemnatul la Poliție după ce a încercat să sperie niște preșcolari zgomotoși cu păpuși Voodoo. Probabil asta a fost cea mai mare greșeală a bărbatului: Voodoo nu-i mai sperie pe preșcolarii din ziua de azi, singurul lucru care-i îngrozește e bateria pe terminate la tabletă.

Poliția din Wyoming a reținut de curînd un bărbat care susținea că vine din anul 2048 ca să ne avertizeze cu privire la o iminentă invazie extraterestră și care le-a mărturisit oamenilor legii că singurul mod în care poți călători în timp este beat mort. Asta ar explica de ce județul Vaslui arată cum arată: pentru că e plin de călători în timp.

Ministrul Sănătății din Tunisia, Slim Chaker, a murit în week-end în timpul unui maraton caritabil. De unde putem trage concluzia că și prea multă sănătate dăunează grav sănătății.

Un bărbat din Elveția a fost reclamat de vecini că arborează steagul ISIS. În urma anchetei s-a dovedit totuși că era vorba, de fapt, de un steag cu logo-ul Jack Daniels, o organizație cel puțin la fel de periculoasă, în sensul că are mii de susținători în toată lumea gata să se facă praf.

290 de protestatari anti-Putin au fost arestați chiar de ziua marelui om. Ca președinte, nici nu-ți poți dori un cadou mai frumos de ziua ta, poate doar să-ți pui o dorință în timp ce Poliția îi bate de-i stinge.

Arheologii turci susțin că au găsit mormîntul și rămășițele Sfîntului Nicolae, practic figura care l-a inspirat pe Moș Crăciun. Știam că regimul lui Erdogan e unul autoritar, dar chiar așa, să-l execute pe Moș Crăciun? Așa ceva nu se face! Nu poate fi decît mîna lui Moș Gerilă la mijloc.

Donald Trump a dedicat un trofeu de golf victimelor uraganului care a lovit Puerto Rico. Practic, generozitatea lui Trump nu cunoaște limite. Singurul lucru care ar alina probabil și mai mult durerea portoricanilor rămași fără case, apă potabilă sau curent electric ar fi dacă Trump și-ar cumpăra un cățel de poșetă pe care să-l boteze “Rico”.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a propus o nouă taxă pe bogăție. Deși majoritatea miliardarilor sperau să fie o taxă pe cea mai mare bogăție pe care un om o poate avea – familia –, se pare că taxa se referă la lucruri mult mai dureroase: yachturi, bijuterii și mașini sport.

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.