Home / Minireportaj / O zi obișnuită în centrul Bucureștiului

O zi obișnuită în centrul Bucureștiului

Zoom

Pe Bulevardul Unirii din București s-au spart dalele. Niște dale scumpe și foarte fragile, care alunecă iarna și crapă vara și care au mai fost înlocuite de trei ori pînă acum. Dar nu despre asta voiam să vă zic. Același Bulevardul Unirii din București a devenit un fel de Curte a Miracolelor pentru toți boschetari excentrici din România. De exemplu, boschetarul cu trei câini, două pisici și o găină care-și face veacul prin zonă și se bate cu o gașca de 5 aurolaci care n-am înețels foarte bine dacă vrea să-i mîngîie cîinii sau să-i mănînce găina. Dar nici despre asta nu voiam foarte tare să vă povestesc. Voiam în schimb să vă povestesc cum într-o zi eram pe Bulevardul Unirii și aproape m-a călcat pe picior un polițist local gras, călare pe un Segway, care fugărea niște florărese în timp ce mușca pofticios dintr-un covridog proaspăt cumpărat de la Luca. La un moment dat florăresele au traversat strada și polițistul a rămas în urma lor vociferînd cu gura plină. Dalele în schimb sînt tot sparte și aurolacii tot acolo. Bine măcar că merg covrigii.

(439 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Ce-ar fi dacā politistii ar fi dotati cu māturi, in loc de obiecte contondente gen bastoane, astfel ar putea sā fie mai utili comunitātii, cā au destul timp la dispozitie, iar coada de māturā poate fi destul de convingātoare, la o adicā.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.