Home / Raport despre starea ficţiunii / Oaie, jenată să fie asociată în permanență cu Petre Daea

Oaie, jenată să fie asociată în permanență cu Petre Daea

Zoom

Valerica, o oaie țurcană de 3 ani din județul Călărași, a anunțat că intenționează să-l acționeze în instanță pe ministrul Agriculturii Petre Daea pentru calomnie și atingeri la onoarea și demnitatea ovinelor, după ce acesta nu a ratat nici o ocazie în ultima lună ca să iasă cu oaia în gură în fața presei.

“Noi, oile, am dori să ne delimităm de acest comportament deviant care nu poate decît să indice o traumă în copilărie provocată de o oaie”, spune oaia Valerica. “N-avem nici o îndoială că domnul Daea se îmbracă în oaie atunci cînd crede că nimeni nu-l vede. Poate uneori paște iarbă în intimitatea propriului birou. Poate alte dăți dă lapte sau cheamă un asistent să îl tundă. Cert e că e liber să facă ce vrea la el în dormitor, numai să nu iasă în public. Avem iezi mici acasă, cum să ne plimbăm cu ei de copită prin parc și să le explicăm că există bărbați în toată firea obsedați de oi? Nu e normal!”

În replică, ministrul Daea ar fi declarat: “Această oiță buclucașă sigur are o problemă sufletească, poate chiar o problemă de ordin sentimental. O aștept la mine în cabinet să discutăm la o cafea. Poate chiar să ne cunoaștem mai bine, să discutăm despre rolul istoric jucat de mioare în colonizarea spațiului”.

 

(492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Iezi? De ce nu boboci!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: