Home / Raport despre starea ficţiunii / Ofițeri SRI, nemulțumiți că ziariștii acoperiți le livrează multă opinie și prea puține informații

Ofițeri SRI, nemulțumiți că ziariștii acoperiți le livrează multă opinie și prea puține informații

Zoom

Zeci de ofițeri SRI s-au plâns în ultimul timp de starea deplorabilă a presei și spun că ziariștii acoperiți cu care lucrează au ajuns să le dea multă opinie și prea puține informații. Ofițerii sunt nevoiți să apeleze la oameni de rând sau chiar la bloggeri dacă vor să afle noutăți de pe scena politică. Tot ce sunt în stare să livreze ziariștii acoperiți sunt diatribe turbate la adresa unor politicieni invitați în show-uri TV, ca și cum n-ar putea să-i vadă toată lumea și să constate că-s hoți și că au dus țara asta de râpă.

”Dacă nu găsim urgent niște ziariști buni, o să ajungem Serviciul Român de Opinie, că doar asta primim. Comentarii peste comentarii despre ce-a mai declarat Dragnea la Antena 3. Asta nu e presă aservită serviciilor. Adevărata presă aservită serviciilor arată altfel!”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, un ofițer SRI care era costumat în copac din Herăstrău. Nici nu vrem să ne gândim cum a călătorit bietul om, pentru că întâlnirea a avut loc la Universitate.

Ofițerii se plâng că n-au mai citit de mult un reportaj decent, o investigație sau măcar un interviu. Din cauza asta, se simt tot mai puțin informați și se tem că vor ajunge în curând să nu-i mai intereseze realitățile politice din această țară. ”E groaznic ce se întâmplă. Nimic nu-i mai periculos pentru o democrație decât ca acei oameni care fraudează alegerile să le fraudeze în necunoștință de cauză, după ce i-au manipulat televiziunile de știri”, ne-a mai declarat ofițerul costumat în copac, explicându-ne că se grăbește, deoarece în juma’ de oră are întâlnire cu un alt ofițer, costumat în câine, care urmează să facă pipi pe el.

(1492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.