Home / Raport despre starea ficţiunii / Om de zăpadă care avea contracte cu statul și legături cu SRI, confundat cu Sebastian Ghiță

Om de zăpadă care avea contracte cu statul și legături cu SRI, confundat cu Sebastian Ghiță

Zoom

Alarmă falsă în curtea unei grădinițe din sectorul 3, acolo unde un om de zăpadă făcut de dracii ăia mici a fost confundat de autorități cu fugarul Sebastian Ghiță. Omul de zăpadă, cunoscut în cartier pentru contractele pe care le avea cu statul și pentru apropierea sa de servicii, afișa o asemănătoare izbitoare cu fostul deputat PSD. Nasul în formă de morcov, mâna ca o mătură și eleganta căciulă aducând a oală ruginită erau toate acolo. Un angajat de la România TV chiar s-a oprit în dreptul lui și l-a întrebat când vin salariile. Pentru că omul de zăpadă n-a avut nici un răspuns, bărbatul și-a continuat drumul, cu atât mai convins acum că arătarea de nea pe care a văzut-o era Ghiță. Îl mai abordase pe patron și cu alte ocazii și reacția lui fusese aceeași.

Nu se știe cine a alertat autoritățile în cazul omului de zăpadă. Cert e că Poliția a ajuns imediat la fața locului și, cu mari dificultăți din cauza unghiului în care era înfiptă mătura, oamenii legii i-au pus cătușele. Polițiștii se temeau că, dacă trece iarna, Ghiță o să-și piardă complet urma, că din el or să mai rămână doar morcovul, mătura și oala de pe cap, ca și cum ar fi intrat în pământ.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,