Home / Minireportaj / Pă cine nu lași să moară, nu te lasă să plătești

Pă cine nu lași să moară, nu te lasă să plătești

Zoom

Vineri seară, la ora 8, m-am întîlnit cu Sorin Oprescu în Carrefour. Surpriza a fost destul de mare, atît pentru mine, să descopăr că maestrul e încă în libertate, cît și pentru domnia-sa, să descopere că am o viață atît de plictisitoare încît îmi petrec seara de vineri împingînd un căruț cu brînză tartinabilă și mîncare de pisici cu aromă de pui în aspic. Ne-am măsurat din priviri cu neîncredere, el pentru că voia să se așeze la casa mea, eu pentru că știam că a fost prins cu bani îngropați în grădină. În final, a decis că nu merită să stea la casa mea și a dispărut ca o stea căzătoare în noapte. O stea căzătoare în noapte care se duce la casa de alături, după ce casiera îi strigă: “Haideți, dom’ primar, p-aicea”. Dacă nu știați, Carrefour are și-o casă din asta specială, pentru cercetați penal în stare de libertate. Ai 2 ani cu suspendare sau mai puțin de zece obiecte cumpărate, treci pe-acolo. De-atunci nu l-am mai văzut niciodată pe Sorin Oprescu. Doar în parcare, în timp ce-și urca cumpărăturile în portbagaj, și puțin pe DN1, după ce s-a băgat în fața mea fără să semnalizeze. În rest, parcă l-a înghițit pămîntul. Fix ca pe banii ăia ai lui din grădină.

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Asta e tara domnilor.Cu romani lasi care isi mananca de sub unghii si isi da cu toporul in cap unii la altii pentru o scobitoare dar lasa taratoarele sa suga tot.Nu ai cu cine bre.Niste tarani.Niste fripturisti cu sarmaua si micul in creier si mamaliga intre dinti

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.