Home / Raport despre starea ficţiunii / Palatul Victoria, terorizat de un urs care tot coboară din munți și propune legi de rahat

Palatul Victoria, terorizat de un urs care tot coboară din munți și propune legi de rahat

Zoom

Dezvăluiri șocante ale premierului Mihai Tudose, care a mărturisit astăzi că majoritatea proiectelor de lege și a ordonanțelor de rahat din ultima vreme nu aparțin guvernării PSD, ci sînt opera unui urs dement care coboară periodic din munți, sparge ușa Palatului Victoria și își face de cap prin clădirea Guvernului.

M-am săturat ca eu și guvernul meu să fim terfeliți în presă fără nici o vină!

a declarat Tudose.

Vă rog să mă credeți pe cuvînt, n-aș putea să inventez așa ceva. Chiar e adevărat și complet nefals. Un urs gunoier călătorește zilnic 90 de kilometri dus și 90 de kilometri întors doar ca să ne pună pe noi într-o lumină proastă. El a eliberat deținuții, el a dat Ordonanța 13, el vrea să agite lucrurile cu contribuțiile sociale! Nu știm ce să mai facem. Avem și înregistrări video cu el cum dă cu laba și scormonește prin gunoi…

Chemați să investigheze atacurile neobișnuite ale urșilor din zona Pieței Victoria, mai mulți vînători s-au declarat îngrijorați de efectele încălzirii globale asupra bietelor animale.

Săracele dobitoace! Animale proaste și ele, ce să facă? Au fost luate din habitatul lor natural și acum sînt complet rupte de realitate. Nu vedeți că încearcă să bage în ele cît mai mult pînă vine iarna? Ca să nu mai vorbim de ce se întîmplă cu urșii, care și ei sînt destul de afectați.

(481 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. 😂

    • Hai bre , aveți acum şi un comitet de cenzură care aprobă comentariile ? Chiar şi emoticoanele ?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: