Home / Cross promo / Partidul Pietonilor lui Dan Diaconescu. Află ce nume mari din partidul lui DD declară că merg cu Dacia 1300 sau Supernova

Partidul Pietonilor lui Dan Diaconescu. Află ce nume mari din partidul lui DD declară că merg cu Dacia 1300 sau Supernova

Zoom

Într-o perioadă când o maşină nu mai este privită ca un lux de mulţi, deputaţii lui Dan Diaconescu preferă statutul de pedestru, cel puţin potrivit declaraţiilor de avere depuse la preluarea mandatului.

Mulţi dintre ei nu posedă niciun automobil, deşi nu ar fi un lux prea mare, dacă e să analizăm veniturile lor. Totuşi, există şi un PPDD-ist care împărtăşeşte gustul lui Diaconescu pentru maşinile de lux, fiind un posesor de Bentley. În schimb, proaspătul lider de grup de la Cameră, Daniel Fenechiu, celebru şi prosper avocat, este şoferul unui model vechi de Dacie, Supernova, scrie RTV.NET.

Citeşte şi Ce avem în Parlament: Senatoarea care citeşte Paler pe Facebook şi ştie că "extravilanul e arătură"

Unele dintre declaraţiile de avere ale deputaţilor PPDD mai mult te încurcă decât să te lămurească asupra averii acestora. În cazul multora nu poţi să nu te întrebi din ce au trăit respectivii înainte ca electoratul să le dea un loc de muncă şi un venit stabil la Camera Deputaţilor. La alţii, te pune pe gânduri pe ce sunt cheltuiţi banii frumoşi pe care îi câştigă din moment ce n-au case, n-au terenuri, n-au maşină. Alţii pot fi suspectaţi de cărpănoşenie din moment ce au venituri mai mult decât decente, dar preferă să conducă nişte rable vechi, dar nu chiar atât de vechi încât să poată fi numite maşini de colecţie.

Citeşte şi Circ cu greşeli gramaticale: Cum s-a făcut de râs un parlamentar VIDEO

Avocatul Daniel Fenechiu, cu un prestigiu deosebit în breasla sa şi cu venituri din avocatură de 235.000 de lei anual, nu conduce decât o Dacia Supernova, veche de 12 ani. Un automobil "vintage" conduce Neagu Murgu, o Dacia 1300 din 1962, la care se adaugă un Matiz.

Citeşte şi Cum vrea să schimbe PPDD Constituţia. Cele mai bizare propuneri: Drepturi pentru Băsescu şi Iliescu

În mod oarecum surprinzător, o Dacia 1300 se află şi în garajul lui Gigi Neţoiu, în compania ilustră a unui Mercedes, două BMW-uri şi un Porsche.

Află pe RTV.NET care sunt parlamentarii PPDD cu venituri mari, dar care nu deţin nicio maşină 

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.