Home / Binele înfrînge / Pasaj erotic cu finalizare

Pasaj erotic cu finalizare

Zoom

Pasajul rutier de la Piața Sudului a fost închis pentru a putea fi redeschis oficial de doamna primar Gabriela Firea. Șoferii spun că, de cînd a venit doamna Firea să-și dea binecuvîntarea, se circulă la fel de prost prin pasaj, dar măcar au apărut niște carpete cu Răpirea din Serai pe pereți.

Opoziția îi cere explicații ministrului Apărării după ce președintele Klaus Iohannis nu a fost invitat la Ziua Aviației. În replică, Ministerul Apărării spune că s-a temut că președintele Iohannis va veni atît de frumos aranjat încît le va distrage atenția piloților.

Un TAB cu militari români s-a scufundat în Dunăre în timpul exercițiilor NATO. Iată ceva ce NATO n-a înțeles niciodată: dacă vrei să treci Dunărea cu armata, trebuie mai întîi să vorbești cu un sirian pe nume Apolodor.

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, o călugăriță și un director RATB sînt acuzați că făceau contrabandă cu țoale luate de la turci. Fiind vorba de un nou scandal care implică BOR, să faci contrabandă cu textile e chiar un progres față de apariţia în filmulețe cu “jos textila”.

O femeie a fost agresată în timpul discursului lui Viktor Orbán de la Şcoala de Vară de la Băile Tușnad. În mod complet straniu, nu pare să fie vorba de un conflict interetnic, ceea ce spune foarte multe despre cît de toleranți sînt românii. Sîntem atît de multiculturaliști încît le permitem maghiarilor să se păruiască la noi în țară fără să intervenim.

Premierul Mihai Tudose a declarat că și-ar dori să nu se facă de rîs cu planurile noii șefe a ANAF-ului de a menține deficitul bugetar la maximum 3% din PIB. Să fim serioși, care sînt șansele ca cineva din PSD să promită ceva și dup-aia să se facă de rîs?

Un salvamar a fost rănit de un jet-ski în Mamaia. Iată un nou capitol la care România a depășit toate celelalte țări. Dacă prin alte părți unii se chinuie să rănească delfini și balene cu elicea, la noi s-a trecut direct la oameni.

 

(483 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.