Home / Raport despre starea ficţiunii / Pasajul de la Piața Sudului, dotat cu camere de hotel pentru șoferii blocați în trafic peste noapte

Pasajul de la Piața Sudului, dotat cu camere de hotel pentru șoferii blocați în trafic peste noapte

Zoom

Mișcare de geniu a primarului Gabriela Firea, care a construit la Piața Sudului un pasaj rutier de ultimă generație, prevăzut până și cu niște confortabile camere de hotel în care șoferii blocați în trafic se pot odihni peste noapte.

”Încercăm să facem din București un oraș prietenos cu șoferii”, a explicat primarul general. ”Dacă ai rămas în trafic cu zilele, acum poți foarte simplu să transformi această experință oarecum neplăcută într-o vacanță de neuitat. Un hotel de patru stele îi așteaptă, în noul pasaj, pe toți participanții la trafic. Șoferii se vor putea odihni, relaxa și chiar antrena la sala de fitness a hotelului, pentru că nu-i exclus să se întâlnească la micul dejun chiar cu malacul ras în cap pe care l-au claxonat insistent din cauză că nu a plecat din prima de la semafor. Sau cu taximetristul pe care nu l-au lăsat să se bage și care a lăsat geamul jos ca să strige «Îți rup picioarele, nenorocitule!». Nimic nu e prea mult pentru bucureșteni. Ne gândim inclusiv la niște râpe în care să-ți arunci mașina și s-o incendiezi atunci când nu găsești loc de parcare.”

(1478 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.