Home / Raport despre starea ficţiunii / Pasiunea lui Dragnea pentru Suleyman nu cunoaște limite: îi spune “Sultană Hurrem” prim-ministrului

Pasiunea lui Dragnea pentru Suleyman nu cunoaște limite: îi spune “Sultană Hurrem” prim-ministrului

Zoom

Deconspirat de europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, care a dezvăluit pasiunea nebună pe care o are pentru telenovela Suleyman Magnificul, Liviu Dragnea a început să i se adreseze prim-ministrului Viorica Dăncilă cu titulatura de “Sultană Hurrem”.

“Era mult mai ciudat înainte, cînd Dragnea vorbea cu Grindeanu sau cu Tudose și le zicea «Sultană Hurrem», însă de cînd avem premier femeie a devenit mult mai simplu”, dezvăluie o sursă anonimă din PSD. “De altfel, singurul motiv pentru care a propus-o pe doamna Dăncilă pentru postul de prim-ministru este acela că arată foarte mult ca o gospodină care urmărește telenovele turcești pe Kanal D, lucru pe care domnul Dragnea îl apreciază foarte mult la o femeie politică.”

Potrivit aceleiași surse, în cadrul întîlnirilor lor săptămînale, în loc să vorbească despre ce se întîmplă în țară, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă discută ore întregi despre ce s-a mai întîmplat în telenovelele turcești Steaua Sufletului, Dragoste și ură, În numele fericirii și Fructul oprit, după care își fac unghiile cu ojă reciproc, își pun mustățile pe bigudiuri și fac schimb de rețete de fursecuri cu cocos.

(483 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.