Home / Actual / Binele înfrînge / Pe când băga Adrian Sârbu fitile

Pe când băga Adrian Sârbu fitile

Zoom

Aflăm din dosarul mineriadei tot felul de lucruri. Cel mai îngrozitor este cum s-a ascuns vreme de 27 de ani faptul că Adrian Sârbu a brevetat terorismul cu camioane. Ce și-o freca pumnii micuțul că-n tot acest timp nu a luat nici un ban pentru invenție…

Traian Băsescu: “Firea, Carmen Dan și Olguța Vasilescu sunt cele trei grații, trio-ul Do-Re-Mi, fetele vesele (…)”. Traian Băsescu despre Laura Codruţa Kövesi: “Trebuie încătuşată, trimisă la beci (…). Pot spune că m-am păcălit când am numit-o, drama e că și domnul Iohannis s-a fript. Această femeie este o eroare a Justiției”. După ce trece nebunia asta, eu zic să ne luăm o zi pentru Băsescu. Ar fi nedrept să n-o facem. Ne vom da seama ce am pierdut ca la Vadim, când va fi prea târziu.

Laura Codruţa Kövesi a spus că înregistrările apărute în presă par ciudate pentru că sunt scoase din context. Mai exact, ea nu făcuse o țintă din Sorin Grindeanu, ca premier. La acea întâlnire se discuta despre controlul pe care DNA trebuie să-l aibă asupra clasei politice.

UDMR votează moțiunea. După negocieri cu Grindeanu și negocieri cu Dragnea, Kelemen Hunor și-a amintit că “cei care au obţinut majoritate, dacă vor să schimbe un guvern, trebuie să aibă această posibilitate de a o face”.

Viorel Hrebenciuc l-a sunat pe Kelemen Hunor în timp ce udemeristul dădea declarații de presă pentru a se întâlni cu niște americani. Tradus din limbajul borfașilor în română, înseamnă că vor mai dispărea niște mii de hectare de pădure.

Liviu Dragnea spune că nu a negociat cu UDMR nimic. Înseamnă că le-au dat din prima cât au vrut.

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Nu, UDMR nu mai voteaza motiunea.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.