Home / Binele înfrînge / Peștele de la crap se-mpute

Peștele de la crap se-mpute

Zoom

Dacian Cioloș s-a relaxat după crâncena luptă electorală în care nu a vrut să se implice deloc: s-a dus în Deltă să pescuiască. S-a arătat d ezamăg it totuși că puietul până în 35 de ani nu a ieșit să tragă mai mult pentru el.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au semnat un protocol prin care PSD și ALDE se angajează să propună un premier comun. În paralel, PNL și USR au semnat un act prin care au hotărât să nu propună același om pentru nici o funcție.

Liviu Dragnea nu a găsit nici o portiță ca să se propună premier. De asta e bine, cân d ai ditamai domeniul, să nu pui gard peste to t, să mai lași și niște portițe.

Sergiu Moroianu a fost exclus din USR. În termeni matematici putem spune că mulțimea familiei USR se intersectează cu mulțimea familiei Armand-Moroianu în punctul Clotilde.

UDMR discută cu PSD + ALDE o colaborare parlamentară. În sensul în care, dacă ar pica ceva, orice, și pentru UDMR, ei vor fi gata oricând, pe proiecte punctuale și în interesul țării, să voteze din orice poziție fără să crâcnească.

Victor Ponta a zis că nu vizează nici o funcție, dar nici nu refuză nici o funcție. La cât de oportunist îl știm și la cât de neinspirați sunt peneliștii să-și aleagă lideri, n-ar fi de mirare să-l auzim pe Victor povestind din nou cum a votat el împotriva lui Iliescu în ’96.

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.