Home / Raport despre starea ficţiunii / Petre Daea, avertizat de o mioară că ciobănașii ungurean și vrâncean fac mișto de el

Petre Daea, avertizat de o mioară că ciobănașii ungurean și vrâncean fac mișto de el

Zoom

Veste șocantă pentru ministrul Agriculturii, Petre Daea, pe care o mioară din turma lui l-a avertizat că ciobănașii ungurean și vrâncean au vorbit pe ascuns despre cât de ridicolă e prestația lui publică. Potrivit mioarei, ceilalți doi crescători de ovine s-au înțeles ca la apus de soare să-i facă lui Daea o farsă pe care să o înregistreze cu telefonul mobil și să o pună pe Facebook. De aceea, oaia năzdrăvană l-a îndemnat pe ministrul nebănuitor să-și cheme niște consilieri care au ceva în cap, ca să-l ferească de glumele ciobănașilor și să-i păstreze imaginea intactă.

Răspunsul lui Daea, însă, i-ar lăsa mască pe toți. Memebrul executivului a spus că nu-i pasă de glumele lui ungurean și vrâncean, pentru că el se gândește doar la Agricultură și, când muncește, nu-i mai trebuie nici măcar să mănânce. El i-a cerut mioarei un singur lucru: dacă ar fi ca ungurean și vrâncean să-i facă o ghidușie, să nu le spună oilor ce s-a întâmplat, pentru că ele, săracele, suferă pentru reputația lui.

”Mi-ar plăcea să mai stăm de vorbă, dar avem treabă, și tu, și eu”, i-ar fi spus Daea mioarei. ”Eu trebuie să pregătesc cina pentru niște invitați și tu trebuie să te-nvârți vreo două ore pe un proțap, la foc mic.”

(1460 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: