Home / Actual / Ponta e din nou pe cai mici

Ponta e din nou pe cai mici

Zoom

Victor Ponta a prins gustul buticurilor politice. E soarta oricărui pesedist ”ejaculat” din partid. În afară de Gabriel Oprea, care a plecat cu misiune și căruia sistemul i-a pus la dispoziție totul, până să-i ia totul, ceilalți pesediști s-au îndreptat ușor-ușor spre boschetăreala politică. Cumva, Ponta a ars etapele. E boschetar politic de-acum.

Duminică, împreună cu Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu – alți doi mari învingători ai sorții –, Ponta a lansat… era să zic partidul, a lansat o dugheană politică. Găsești toate chinezăriile politice ale ultimilor 25 de ani, în frunte cu ”Noi facem politică altfel”. Proiectului i s-a alăturat și Valeriu Steriu. Știu, numele nu vă spune nimic, însă după față îl știți. E un tip care apărea mereu la UNPR în spatele lui Oprea, apoi la PMP în spatele lui Băsescu. Da, exact, e un tip care se ocupă de dosul unora care se dau șmecheri o vreme, după care băiatul schimbă tabăra, găsește un alt spate. Nici nu cred că și-a văzut vreodată idolii la față, îi știe după cusăturile sacourilor și, bineînțeles, după miros.

Despre Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu nu e nimic de zis. Cîmpeanu s-ar putea nici să nu existe, să fie un fenomen, o arătare care apare în momentul în care se pune la cale ceva lipsit de sens și de viitor. Daniel Constantin, altfel, în afară de a tot lansa partidulețe și de-a se cocoța ”copreședinte”, nu are nici un talent. Vechea vocație, de-a se împrumuta de la Varan, se pare că și-a pierdut-o.

Pro România începe bine, Valeriu Steriu anunțând: e nevoie de o colaborare în Parlament între Pro România și PMP, să sperăm că liderii celor două partide se vor înțelege.

Așadar, îi vom vedea pe Ponta și pe Băsescu în aceeași băncuță, făcându-i opoziție lui Dragnea, cel care a codoșit pactul de coabitare dintre cei doi. Eh, hai că e frumos!

Altfel de politică, clar!

(1193 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.