Home / Binele înfrînge / Poveste cu demisionați și inculpați

Poveste cu demisionați și inculpați

Zoom

La prima decizie care s-a luat în USR, Nicușor Dan și-a dat demisia. Mi se pare normal: azi, se ia hotărârea că partidul e pentru drepturile civile, mâine-poimâine se poate declara susținător al pieței libere sau, mai grav, al drepturilor angajaților. Așa ceva nu se face.

Dan Andronic i-a luat un interviu pe stradă, în Belgrad, lui Sebastian Ghiță. Pe stradă, cel mai probabil în sensul că strada era a lui Sebi Ghiță. Altfel, na, poate că ar fi bine să se organizeze undeva în lume un astfel de spațiu în care să se întâlnească inculpații între ei și să-și mai povestească una-alta din dosare sau din viața de arest preventiv. Chiar e aiurea să se vadă pe stradă.

Lui Dan Mihalache i-au stricat “un pic cheful” ăia cu atentatul din Londra. Omule era naș la o nuntă în România când a auzit de atentat. Era să-i rămână cabanosul în gât. Mă rog, după vreo zece minute au băgat în boxe Meneaito și i-a trecut, a dansat până dimineață.

Klaus Iohannis a plecat în SUA de duminică. Vineri se vede cu Trump. Între timp, dacă prinde o ofertă bună, poate dă o tură până la Miami.

Ludovic Orban: “Avem mii de Dacian Cioloș în PNL care nu au avut șansa lui Dacian de a fi sprijiniți!”. Și tot atât de mulți aveți și de la SRI, sau ați semnat vreun contract cu SIE?

Petre Daea, către o reprezentantă a PNL: “Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină”. Se poate să nu știm, dar credeam că măcar cu unul din specia noastră ne-am putea înțelege.

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.