Home / Jurnal apropologic / Praf Daddy

Praf Daddy

Zoom

Mi-e greu să cred că Dragnea și ceilalți sărumâniști din jurul lui sunt chiar atât de incapabili. Ar fi groaznic să aflăm că s-au organizat ca să facă un miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu și pentru PSD, și tot ce au reușit a fost să aducă niște sute de oameni în față la Cotroceni.

Dar acestea sunt discuții fără sens când Dragnea se autointitulează “Daddy”, iar Cati Andronescu vrea să salveze România. Acel schimb de mesaje de pe WhatsApp este un festival de comedie. Dragnea îi anunță în premieră pe cei din conducerea PSD că a avut “mega-întâlniri cu cercul zero din SUA”. Iar asta nu pentru el, ci pentru pesediști, să-i vadă și pe ei bine, să-i vadă mari. Știm care a fost cercul zero – Trump și băieții lui stăteau la o masă rotundă. Iar mega-întâlnirile au încăput toate în două poze tremurate.

Schimbul de mesaje pare o făcătură, mă gândesc că au vrut să apară astfel de conversații din care reiese că ar fi reduși mintal, astfel încât orice teorie a conspirației în ce-i privește să fie o simplă teorie a conspirației. Pleșoianul, rockerul răzvrătit de la Antena 3, voia să taie capul Hidrei, s-o rezolve cu șarpele veninos, iar Olguța instiga la sentimente, îl trimitea pe Ciordache prin pușcării, să dezgroape mizeria în care trăiesc deținuții și, dacă se poate, să le plângă pe umăr. Asta în timp ce toți știau (mă rog, poate mai puțin Cati Andronescu) că Ciordache a dat ordonanța pentru Dragnea și pentru PSD. Dar jucau, ei între ei, sub privirile lui Daddy, proaspăt întors din State, comedia loviturii de stat. S-a întors Daddy, o rezolvă el, liderii zburătăciți ai PSD respiră ușurați. Unii dintre aveau să se mai ușureze de câteva ori pe ei la vederea sutelor de mii de oameni pe care Hidra îi tot scotea în stradă. Avem totul în acele mesaje: inocența bolnavă a lui Cati Andronescu, setea de sânge a lui Codrin Ștefănescu, posedat de demonul țânțarilor, șmechereala de Obor a Olguței. Deasupra, ca o streașină care-i proteja de flegme și dispreț, mustața lui Daddy.

(1168 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. not this time man

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.