Home / Minireportaj / Praf în ochi

Praf în ochi

Zoom

Un amic de-al meu îmi povestea, mai demult, despre cum îl punea nevastă-sa să dea cu aspiratorul și cum o fenta el mereu. Zicea că, în timp ce aia era prin bucătărie, ăsta al meu băga aspiratorul în priză, prin partea ailaltă de casă, și-l lăsa să meargă vreo cinci minute, timp în care dădea drumul la televizor pe un meci, ceva. Și uite-așa o fenta pe biata femeie. Un om deosebit, fără doar și poate.

”Și aia nu se prindea?” – am întrebat, evident, și eu la vremea respectivă. El cică nu. Că nu l-a prins niciodată.

Eh, azi așa, mâine așa, ce-au făcut, ce n-au făcut, cert e c-am aflat că, în cele din urmă, au divorțat. M-am întâlnit recent cu el și l-am întrebat de soție, ca și cum n-aș fi aflat că s-au despărțit.

Mi-a zis că nu se mai au. Dar că e OK, că oricum nu se mai putea înțelege cu ea. Cică tipa avea multe obsesii. Mai ales legate de curățenie, că mereu îl punea să dea cu aspiratorul.

 

(55 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. In copilarie ma plingeam ca ma doare burta ori de cite ori ma puneau parintii sa dau cu aspiratorul. Aveau o boala duminica (singura lor zi libera) sa plimbe biziitoarea peste tot sa-l alunge pe dolce far niente.

    Cineva cu traume de-astea o fi inventat aspiratorul Roomba care umbla singur prin casa si aspira.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.