Home / Raport despre starea ficţiunii / “Premierul Sorin Grindeanu a fost chemat la Bruxelles să dea explicații în legătură cu OUG 13.” (Agerpres)

“Premierul Sorin Grindeanu a fost chemat la Bruxelles să dea explicații în legătură cu OUG 13.” (Agerpres)

Zoom

“Un înțelept a zis odată o vorbă plină de tîlc: cînd știi c-ai greșit, întoarce și obrazul celălalt. Am impresia că era Victor Ponta în lucrarea lui de doctorat. Se aplică și-n branșa mea, și-n politică. Oricum, sînt convinsă că Sorin a fost călare pe situație.” (Sasha Grey, actriță de filme porno)

“Am avut ocazia, în cariera mea, să încerc foarte multe rețete pe bază de varză de Bruxelles. Dar parcă în nici una dintre ele varza nu era atît de violent dată cu capul de pereți, umilită în fața rudelor și apoi abandonată într-un șanț așa cum a fost domnul Grindeanu.” (Jamie Oliver, maestru bucătar)

“Convocarea domnului Grindeanu la Bruxelles e un mesaj foarte puternic pe care Europa îl transmite României. De asemenea, Maneken Pis, acel băiețel care face pipi devenit simbol al Bruxelles-ului, ar fi trebui să fie un mesaj destul de puternic pentru domnul Grindeanu, referitor la ce-l așteaptă.” (Angela Merkel, cancelarul Germaniei)

”După ce am stat de vorbă, Sorin Grindeanu mi-a pus în palmă un bilețel. Foarte discret, să nu-l vadă nimeni. L-am luat, l-am desfăcut și l-am citit pe loc, dar era în română și n-am priceput nimic. Abia pe urmă mi-a zis un translator ce scrie: «Vă rog, salvați-mă, Dragnea mă ține prizonier. Pe moșia lui din Alexandria mai are trei urși, dintre care o să-l aleagă pe următorul premier după ce termină cu mine».” (Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene)

”Mi-a trezit nostalgii vizita lui Sorin Grindeanu la Bruxelles. Parcă mă văd pe mine, în urmă cu șase luni. Așa eram și eu. Un tînăr premier est-european, cu pantalonii rupți și cu haina făcută ferfeniță. Doar că eu eram așa din cauză că am făcut tot drumul pe jos, cu căruța și în autobuze aglomerate, nu din cauză că m-au luat europenii la șuturi.” (Dacian Cioloș, fost prim-ministru)

”Prietene, hai să-ți zic ceva și despre europeni. M-am lămurit cum e cu Bruxelles-ul, cu tehnocrații, cu statul de drept. Păi, cum vine asta? Adică ei îl cheamă pe Grindeanu la ei ca să-i dea ordine? Da’ cine se cred ei? Dragnea?” (Mircea Badea, vedetă TV)

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.