Home / Raport despre starea ficţiunii / Primar de comună, convins că împotriva lui complotează satul paralel

Primar de comună, convins că împotriva lui complotează satul paralel

Zoom

Nimeni nu știe dacă democrația va supraviețui în mica localitate Alexandria de Jos, după ce primarul comunei a lansat acuzații grave la adresa satului paralel și ilegitim care-l împiedică să-și exercite funcția. Ales prin vot anul trecut, edilul-șef spune că forțe oculte nu-i dau voie să mărească lefurile din Primărie, să deschisă noi cârciumi și nici măcar să pornească un război de cucerire împotriva comunelor vecine.

”E un abuz la adresa voinței populare”, a spus Duie Mragnea, popularul politician minion care, de la distanță, pare un pitic perpendicular pe propria mustață. ”Oamenii nu m-au ales să stau într-un birou. Oamenii m-au pus primar ca să extind granițele comunei și s-o transform într-un mic imperiu rural. E datoria mea să lucrez în folosul oamenilor și să le fac viața mai bună, îngropându-i în pradă de război, giuvaere și cadâne. Unde vom ajunge dacă voința populară e călcată în picioare de un sat paralel? Suntem în secolul 21, nu mai putem să ignorăm votul cetățenilor în numele unei elite care n-a participat niciodată la alegeri.”

Potrivit surselor noastre, satul paralel de care vorbește Mragnea chiar există. El se află peste deal de satul lui, într-o vale paralelă și, ca dovadă că are dreptate, principalele îndeletniciri ale localnicilor sunt oieritul, exploatarea lemnului și complotul mondial.

(1492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.