Home / Raport despre starea ficţiunii / Primăria Capitalei a decorat străzile cu mașini blocate în trafic, ca să marcheze apropierea sărbătorilor

Primăria Capitalei a decorat străzile cu mașini blocate în trafic, ca să marcheze apropierea sărbătorilor

Zoom

Feerie de claxoane, înjurături și portiere trântite în centrul Bucureștiului, după ce Primăria a decorat străzile cu mașini blocate în trafic pentru a marca așa cum se cuvine apropierea sărbătorilor de iarnă. Bucureștenii care au ieșit ieri din case au avut surpriza de a vedea o nouă față a orașului. Oarecum asemănătoare cu cea veche, dar cu un trafic mai disfuncțonal. Mii se mașini de toate culorile, cu luminițe aprinse în față și-n spate și beculețe care clipoceau la schimbarea direcției de mers luau ochii fiecărui trecător. Se simțea apropierea sărbătorilor inclusiv în glasul șoferilor, care înjurau de morți pentru că iar închide la mall și ei n-au apucat să cumpere cadouri pentru cei dragi.

Nici polițiștii din intersecții n-au scăpat de festivismul momentului. Mai mulți șoferi i-au îndemnat ca măcar de sărbători să fie mai buni și să dirijeze circulația cum trebuie.

Gabriela Firea a spus că vrea să respecte tradiția bucureșteană și să țină mașinile pe străzi până în Ajunul Crăciunului. ”E un obicei care oamenilor le place foarte mult. Altfel, nu-mi imaginez de ce iese toată lumea la cumpărături în același moment al zilei încă de pe 9 decembrie, deși e sâmbătă și mai e o grămadă până la Crăciun.”

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Claxooooooooon

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.