Home / Raport despre starea ficţiunii / Primăria Capitalei a desemnat cîștigătorii concursului “Cea mai mirositoare gură de canal”

Primăria Capitalei a desemnat cîștigătorii concursului “Cea mai mirositoare gură de canal”

Zoom

Clipe magice pentru un cuplu de șobolani din sectorul 3 al Capitalei, care au fost anunțați de Primăria Generală că sînt cîștigătorii concursului “Cea mai mirositoare gură de canal din București”.

“Am muncit o viață întreagă ca să avem cea mai mirositoare gură de canal din oraș, dar iată că la final totul a meritat”, a declarat capul familiei, un șobolan gri de dimensiunile unei franzele mari. “Eu și soția am adunat gunoaie și lături din toate colțurile sectorului ca să ne parfumăm gaura infectă. Nici n-a fost foarte greu. Sînt peste tot. Vorba aia, noi am ajuns deja la o vîrstă, avem 3 ani, n-o mai ducem mult, dar ce ne ține în viață e faptul că vom lăsa un colț mizerabil de oraș copiilor noștri, poate chiar și o molimă care va rade civilizația umană.”

Prezentă la ceremonia de premiere, Gabriela Firea le-a înmînat șobolanilor gospodari o bucată de cașcaval, după care s-a grăbit să ajungă la alte două decernări de premii, “Strada cu cei mai mulți rahați de cîine” și “Cea mai adîncă groapă rutieră din lume”.

 

(466 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. orașul este învăluit de o pulbere fină de rahat de câine desprinsă din rahații călcați de ”norocoși” sau frământat temeinic de roțile mașinilor

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.