Home / Anticrizul / Primăria Galați bate bugetul în cadru organizat

Primăria Galați bate bugetul în cadru organizat

Zoom

E posibil să fi descoperit una nouă. Am, așa, sentimentul unui cercetător care a dat de aurul științific al domeniului său. Investițiile proaste pe care le fac municipalitățile au devenit în ultimii ani destul de anoste și parcă prea puțin spectaculoase, semn că până și la chestia asta suntem niște amatori și ne-am culcat pe laurii victoriei. Dar a venit, aproape din neant, Galațiul. Absolut de nicăieri, parcă, municipalitatea de aici a scos din mânecă și a aruncat direct în mijlocul orașului o chestie fabuloasă: un ring de box. Da, fraților. Ăștia au cumpărat un ring de box, dorindu-și parcă să fie luați la mișto.

Informația e cam așa: Primăria Galați a scos din buget 30.000 de lei și cu banii ăștia a cumpărat un ring de box pentru străzile orașului. Da, exact. Și acum sigur că suntem noi răi, dar cumva putem să găsim o logică la toată treaba asta. Ia gândiți-vă, un parc în vârf de deal e tot o ocazie de a sparge bani aiurea, dar e ceva cu care cetățeanul nu are nici o tangență. Ca şi cu oricare centru de informare turistică. Sunt chestii lipsite de umanitate. Dar ringul ăsta din Galați e altceva, dom’le. Ăsta, fiind tot plimbat prin diverse zone ale orașului, e ca un soi de caravană a batjocoririi banului public. Poate fi un eveniment. De categoria grea, având în vedere că ringul a costat 30.000 de lei: „Primăria Galați vs. Banul public”.

Plus că pentru societate poate fi un nou început. Ce, doar luptele între cocoși să fie o chestie pe care să se pună pariuri? Nu, nene. Știi că vecinii Vasile și Gheorghe au subiect de scandal? Du-i în ringul pe care Primăria ți l-a pus în parcul de lângă bloc și hai să ne distrăm cu toții. Adică treabă organizată, cu spectacol garantat și tot ce trebuie. Altfel, ringul e pentru exterior și treaba e clară: investiția vine să aducă într-un cadru organizat luptele de stradă dintre prostie și logică. Gata, afară cu ele din birourile instituțiilor publice. Ca la romani, în arenă cu ei!

(115 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.