Home / Cross promo / Primarul de la Sectorul 5 dă lecţii de română. Ce înseamnă cuvântul "mangleală" după Vanghelie VIDEO

Primarul de la Sectorul 5 dă lecţii de română. Ce înseamnă cuvântul "mangleală" după Vanghelie VIDEO

Zoom

Marian Vanghelie le-a cerut colegilor de partid din Dolj să-l voteze vicepreşedinte la congresul PSD din aprilie şi i-a amuzat teribil când a definit în manieră proprie termenul "mangleală".

Citeşte şi De câţi politicieni este nevoie ca să inaugurezi un lift? FOTO

Vanghelie nu a contribuit doar la îmbogăţirea vocabularului social-democraţilor din Dolj, ci le-a dat şi o lecţie de etică de partid, despre modul în care pesedistul de rând nu ar trebui să acţioneze, scrie RTV.NET.

"Stimaţi colegi, haideţi să spunem lucrurilor pe nume, ştii la ce să te aştepţi de la interlocutorul tău. Dacă eu îi spun colegului din rândul doi te votez şi pe tine, dar îl votez şi pe ăsta din primul rând, domnule, aş spune un cuvânt popular: e mangleală, îmi cer scuze", a spus Vanghelie în hohotele sălii.

Citeşte şi Liiceanu atacă frunza lui Udrea şi îl propune brand de ţară pe Cărtărescu VIDEO

Mai mult, primarul sectorului 5 a oferit lămuriri suplimentare colegilor de partid cu o insaţiabilă sete de lărgire a orizontului cunoaşterii. "M-a întrebat cineva ce înseamnă mangleală. E superlativul la cardeală, pentru cine nu ştie", a mai spus Vanghelie.

Citeşte şi TUPEU de senator: A insultat o jurnalistă pentru că l-a întrebat de activitatea din Parlament

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.