Home / Raport despre starea ficţiunii / Prințul Charles, o victimă a jocului Camilla Albastră

Prințul Charles, o victimă a jocului Camilla Albastră

Zoom

Gigi Becali (patron FCSB): “Nu-mi place că Charles tot vine în România. Ce vrea el? Ce urmărește? Să fie regele nostru? Niciodată, cât o să trăiască Becali pe acest pământ, prințul Charles n-o să ajungă rege în țara asta. Românii au deja un rege și e suficient. Pe regele Hagi nu poate să-l înlocuiască nimeni. În primul rând, Gică a ajuns cunoscut doar prin munca și talentul lui, nu că era băiatul lui maică-sa. Se compară cu el prințul Charles, care n-a jucat un minut pentru Barcelona și n-a făcut nici măcar un centru de copii și juniori?”

Gică Hagi (rege): “Charles merită o șansă, a stat mulți ani pe bară, s-a pregătit, dar n-a apucat să joace ca rege. Nu e corect ce i se întâmplă. Eu, în locul lui, mă transferam la o țară mai mică, numai să urc pe tron. E rău să n-ai ani de domnie în picioare. Elisabeta a II-a ar trebui să facă un pas în spate și să-i cedeze locul. A domnit mulți ani, gata. Și regina Victoria a domnit așa și-așa mulți ani, dar nu la fel de mulți. Elisabeta a domnit mai mulți, ar trebui să-i faceți statuie. Da, nu strâmba. Cu mustață, nu strâmba! Ar trebui să-i faceți o statuie cu păr alb în cap, cu mustață, cu ochelari de bunicuță. Una care chiar să semene, nu ca aia a lui Cristiano Ronaldo.”

Victor Ponta (republican ca deputat și monarhist ca fost premier): “Pentru că sunt un tip relaxat și informal, m-am dus la Charles doar ca să-l salut și să-l înreb: Ce faci, fă, Charles, aveai chef de niște plimbare prin România? Din păcate, translatorul nu era la fel de relaxat. Ba chiar avea emoții și, încurcându-i-se limba-n gură, i-a spus lui Charles că mă cheamă Puck Fonta.”

Traian Băsescu (fost președinte): “I-am zis lui Charles: Măi, omule, nu mai veni în România, că nu merită! Tu nu vezi ce neam de slugi sunt românii? Azi îți pupă mâna, mâine te scuipă și te bagă la pușcărie. Ascultă la mine, că sunt pățit. La fel o să ți se întâmple și ție. Tu crezi că o să fii prinț toată viața? La un moment dat o să se termine visul frumos. Nici nu știi cât de repede trec două mandate de prinț.”

Liviu Dragnea (zis și Brazilianul): “Mi se pare suspect că prințul Charles tot vine la noi. Ce urmărește el? Trebuie ca serviciile să intre pe fir și să afle. Lumea spune că în spatele lui s-ar afla Soros. Nu știu ce să zic, dar prea se leagă lucrurile. Știați, de exemplu, că Soros a terminat facultatea în același oraș în care stă prințul? Exact, în Londra. Eu cred că-i o simplă întâmplare, dar alții spun că nu-i așa și în mod sigur au dreptate.”

(6020 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Nu mai faceti misto de ctitoria lu’ becali :))

  2. Eu zic ca baba Duracell moare dupa mosh Charlie.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.