Home / Lifestyle / Propunere indecentă: Propunerea Guerrilla

Propunere indecentă: Propunerea Guerrilla

Zoom

Unde: La Silver Church, clubul cu cea mai bună sonorizare din oraș. Din păcate, un loc mult prea mare pentru publicul dispus să plătească 25 de lei pentru cinci dintre cele mai bune noi formații de pe scena alternative: B-Side, SoNaked, Moebius, Theory of Mind și Velosonics. Evident, toate cele cinci formații avînd cel puțin o melodie în heavy rotation pe Radio Guerrilla în momentul de față.

Cînd: Joia trecută, între un concert cu lansare de clip al formației Aeon Blank (marți, în Club Control) și unul de adio, al trupei MonoJacks (sîmbătă, în Club Colectiv). În condițiile în care actualmente Radio Guerrilla nu mai emite în FM, ci doar online, evenimentul offline a fost întîmpinat cu foarte mult entuziasm, care s-a manifestat mai ales în timpul concertelor SoNaked, Moebius și Velosonics sub formă de aplauze intense și țopăieli. S-au dus vremurile în care fanele leșinau în fața scenei.

Cine: Evident, oameni din Radio Guerrilla (printre care Bogdan Șerban și producătoarea emisiunii lui, Îmi place să log-out, Irina Petrovici), celebrul Hefe, oameni din industria muzicii, de la managerul Vița de Vie pînă la managerii Robin and The Backstabbers și Violent Monkey, plus cîntăcioși: Oigan de la Kumm, Andrei Bucurenci de la Crowd Control, Vladimir Proca de la Robin and The Backstabbers sau Florentin Vasile de la Monojacks și RATB.

Cum: Cileanu cu Ana Băncescu, solista de la B-Side, strănepoata lui Enescu, aproape ca la MonoJacks cu vocalul de la SoNaked care se autodenunța “Sînt o curvă mică”, psihedelic de-a dreptul cu revelația alternative-rock-istă numită Moebius, curat, ca-n Ardeal, cu Theory of Mind, care execută un soi de dream pop, și foarte agitat british cu Velosonics, un soi de The Kooks români.

Cît: Prețuri de Biserică de Argint: 5 lei berea la 330 ml, 15 lei o vodka tonic. Enoriașii mai sărăcuți, însă.

W.C.: V-am mai povestit de el, e spațios, curat, vag fițos și are și un automat cu prezervative, ceea ce îl propulsează în circuitul budelor de categorie superioară pe zona alternative. Mă rog, și pentru că, momentan, în Gaia nu am fost.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.