Home / Raport despre starea ficţiunii / PSD își aduce oamenii peste tot: Lucian Mîndruță ar putea să-și piardă funcția de șef de birou Facebook

PSD își aduce oamenii peste tot: Lucian Mîndruță ar putea să-și piardă funcția de șef de birou Facebook

Zoom

Victoria PSD-ului în alegeri aduce schimbări importante în principalele instituții de forță ale statului român. Excepție nu face nici rețeaua de socializare Facebook, unde Lucian Mîndruță urmează să fie înlocuit din funcția de șef de birou, pe care a ocupat-o cu aplomb în ultimii ani, împărțind în stânga și-n dreapta like-uri și share-uri ca și cum n-ar însemna nimic și ar fi niște simple butoane de pe Internet.

Mandatul lui Mîndruță are însă și părțile lui întunecate. Apropiații îl acuză că în această perioadă a acumulat milioane de like-uri, care nu se pot justifica prin calitatea postărilor sale, niște cugetări seci despre avantajele capitalismului și îndemnuri obosite de a ieși la vot. Încă n-a intrat DNA-ul pe fir, dar cineva ar trebui să se uite cum a adunat Mîndruță toate like-urile alea.

Îndrăgitul user de pe Internet spune că schimbarea lui ar fi una politică și că PSD-ul vrea să-l îndepărteze pentru că e un tip incomod, care postează filmulețe cu el mergând pe bicicletă care nu convin sistemului.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Ce ai ba sdrula cu art?
    E misto are haz
    Mandruta al tau zeul limbii de lemn

  2. Sdrula,sa ma-apuci de …. ori esti prost,ori esti prost

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.