Home / Şoapte / PSD vrea milionul

PSD vrea milionul

Zoom

PSD pune la cale un miting-mamut cu scopul de a tropăi în sprijinul măsurilor de guvernare și împotriva războiului judiciar declanșat împotriva liderilor săi. Proiectul se cheamă „Un milion de oameni în stradă”, urmînd ca diferența dintre cele două-trei sute de mii care vor putea fi scoase și milionul promis să fie pusă pe seama dorinței de a nu destabiliza societatea.

Monstruoasa adunare trebuie să aibă loc în simetrie perfectă cu mitingurile #rezist, adică simultan în București și alte douăzeci de orașe. Logistica cuprinde autobuze, consilii județene, sindicate, școli, licee și universități. Miezul manifestației va fi la București și va fi alimentat de organizațiile de sector și de județele învecinate: Ilfov, Dîmbovița, Giurgiu, Călărași, Prahova.

Șefii PSD au sondat poporul stîngii în legătură cu ridicarea unei armate în centrul orașelor, iar răspunsul a fost prompt. Pesediștii vor să iasă în număr mare ca să șteargă umilința înfrîngerii pe teren propriu – strada. Chiar dacă voluntariatul e neașteptat de mare, PSD are de gînd să supraliciteze cu organizarea, ca nu cumva să se trezească învinși de o ploaie, de o promoție la bormașini sau de un meci.

În acest moment, mitingul e programat după 1 decembrie, pentru că PSD intenționează să-l tematizeze pe unire, pe reconciliere națională, pe guvernare pașnică. Se pare că va participa și ALDE la evenimente, adică numărul manifestanților va rămîne același.

(5987 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. … a mai scos unul lumea în stradă la un miting de susținere, acum vreo 28 de ani, tot prin decembrie… Facă-se voia lui!!!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,