Home / Raport despre starea ficţiunii / Publicitar, nesigur în ce nuanță de albastru să se îmbrace pentru tricolorul din Piața Victoriei

Publicitar, nesigur în ce nuanță de albastru să se îmbrace pentru tricolorul din Piața Victoriei

Zoom

Clipe de confuzie și anxietate pentru Flavius Picioruș, Art Director la cunoscuta agenție de publicitate CSF și NCSF din București, înaintea emoționantului moment al formării tricolorului din Piața Victoriei. Potrivit prietenilor săi, bărbatul ar fi petrecut nu mai puțin de șase ore în fața oglinzii încercînd să-și dea seama dacă ar fi mai bine să se îmbrace în albastru safir sau în albastru denim pentru a se integra perfect în zona albastră a pieței.

“Albastrul safir, cod hexa #0131B4, e foarte estetic din punct de vedere vizual și corespunde perfect brief-ului. Pe de altă parte, albastrul denim, cod hexa #1560BD, e fresh și provocator. Arată foarte 2017. Chiar nu știu ce să fac”, ar fi declarat Picioruș, ținînd în mîini două umerașe cu geci de nuanțe diferite, dar de aceeași mărime. “Cred că cel mai bine merg cu albastru focă, cod hexa #03224C, e vechi, în sensul bun al cuvîntului, dar în același timp foarte “now” și “vibrant”, într-un mod “hip” și “funky”, dar nici prea “outrageous”. Singura problemă e că mi-am lăsat geaca albastru focă în Control, cînd am fost la lansarea trioului ăluia de finlandeze lesbiene care cîntau la cozi de pisică! …Gura mă-sii! Mă duc în denim și gata!”

Potrivit surselor noastre, în ciuda alegerii sale curajoase, Flavius Picioruș nu a mai ajuns, din nefericire, în zona albastră a tricolorului, el fiind forțat de evenimente să se oprească în zona bățului care ține tricolorul.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.