Home / Tabloidul lui Mendeleev / Răzvan Simion (celălalt Dani Oțil): “Sincer, am o reală pasiune pentru gătit, dar gătesc și pentru că nu vreau s-o las pe Lidia să se rănească”

Răzvan Simion (celălalt Dani Oțil): “Sincer, am o reală pasiune pentru gătit, dar gătesc și pentru că nu vreau s-o las pe Lidia să se rănească”

Zoom

Gen Foc și pară

Simona Trașcă (Pamela de România): “M-am bucurat că s-a deschis Bamboo, a fost foarte multă lume. Nici nu m-am gîndit la incendiul care a fost, eram fericită că era deschiderea și m-am distrat. Oricum nu mi-e frică de moarte, fiecare cîte zile are de la Dumnezeu…” (Wowbiz, 9 iulie)

Unii ar spune că arderea din temelii a clubului Bamboo a fost un act divin, asemănător cu trecerea prin foc și pară a altor două localuri populare printre petrecăreți: Sodoma și Gomora. Diferența, desigur, e că Sodoma și Gomora n-au avut niciodată clienți celebri ca Simona Trașcă, care să semnaleze renașterea.

 

Gen Coarda de aur

Nicolae Guță (om și solist): “Ca orice om și orice solist, răgușesc. (…) M-am gîndit de multe ori că poate am un chist, hematom, ceva, dar, din fericire, corzile mele sînt curate ca lacrima, la fel ca inima mea.” (Wowbiz, 8 iulie)

Atîta ne-ar mai trebui, ca pe lîngă corzile vocale, Guță să înceapă să-și folosească și inima curată ca lacrima ca să cînte. Nu de alta, dar ciocănelele și nicovalele noastre sînt și-așa ruginite și-ar putea să intre în șoc.

 

Gen Prăjeală

Răzvan Simion (celălalt Dani Oțil): “Sincer, am o reală pasiune pentru gătit, dar gătesc și pentru că nu vreau s-o las pe Lidia să se rănească. Am urmărit-o odată pregătind ceva de mîncare, dar am crezut că vrea să-și facă rău și atunci am zis că mai bine fac eu.” (Libertatea, 8 iulie)

Ce poveste romantică de cuplu! Probabil, așa a și început idila lor: Lidia voia să gătească ceva pentru Răzvan, dar din greșeală l-a ars.

 

Gen Cu mînuțele astea două, începem o viață nouă

Florin Călinescu (dinozaur TV): “Cînd eram copil, tableta și smartphoanele erau pe o cracă dintr-un castan de unde daunladam imagini cu o bunăciune care făcea duș undeva pe la etajul trei. Totul, 4 g / 4 k. Acolo, pe cracă, ne-am început și viața sexuală…” (Libertatea, 8 iulie)

Din fericire pentru Floriiiiiiin Căliiiinescu, chiar dacă tehnologia a progresat, publicul lui țintă și-a continuat viața în copaci și după anii fericiți ai copilăriei, cel mai probabil pentru că n-a coborît niciodată de-acolo, decît cel mult zece minute, ca să-și cumpere bere și semințe.

 

Gen Povestiri pescărești

Cătălin Botezatu (chilot de teste): “Mi-am pierdut virginitatea la o vîrstă foarte fragedă, la 13 ani, cu o studentă la Medicină. Ea avea vreo 19 ani. Eram o gașcă de băieți. Care o făcea primul era cel mai tare. Am plăcut-o pe fata asta, a căzut în vraja mea. Am dus-o la mine acasă, nu am știut prea bine ce fac. Am simțit doar o usturime. Primul lucru pe care mi l-am dorit să-l fac a fost să-mi sun prietenii și să ne întîlnim să le povestesc. Le-am povestit tot, dar mai pescărește, așa, cu mici înflorituri.” (Libertatea, 6 iulie)

Venind de la Cătălin Botezatu, s-ar putea ca povestea să fie în mare parte adevărată. Ar fi putut micul Botezatu să vrăjească o medicinistă de 19 ani? Cu siguranță. Era într-o gașcă de băieți? Cel mai probabil. A dus-o pe medicinistă acasă și a simțit o usturime? Cine n-a trecut prin asta? Atunci unde sînt micile înflorituri pescărești? Mai mult ca sigur e ceva foarte mic, de genul că i-a schimbat numele din Robert în Ramona ca să-i protejeze onoarea.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.