Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții după ce PRO TV a difuzat Singur acasă pentru al 12-lea an consecutiv

Reacții după ce PRO TV a difuzat Singur acasă pentru al 12-lea an consecutiv

Zoom

Digi24: “#Rezistă Kevin! Vezi aici ce legătură există între Bandiții Uzi și Tel Drum, firma banditului Liviu Dragnea! N-o să-ți vină să crezi despre ce e vorba! Ai ghicit, sînt hoți! În plus, ăla gras e finul mătușii din partea tatălui a lui Ciordache! #Noapteacahoții”

Antena 3: “Ce meserie au părinții lui Kevin ca să-și permită o asemenea casă? Mugur Ciuvică a căutat pe un site și a descoperit că nu există o meserie legală care să le permită să trăiască în vila aia. Cel mai probabil, părinții lui Kevin sînt marionete ale SRI-ului. Bandiții Uzi sînt foști profesori universitari obligați să fure după ce Boc și Băsescu le-au tăiat salariile. Jos labele de pe Justiție!”

RTV: “Cum îl va afecta noua lege a pensiilor pe vecinul bătrîn al lui Kevin! N-o să-ți vină să crezi cît o să încaseze boșorogul pe lună.”

GSP: “20 de pagini în exclusivitate, numai în GSP, despre cum, dacă ai avea o tarantulă pe șliț într-un spital din România, ai fi deja mort de 12 ani.”

Efemeride: “Bandiții Uzi nu sînt daci! Dacă ar fi fost daci ar fi știut că singura cale de acces în casă e prin tunelurile energetice din Bucegi care duc spre cutia de siguranțe a lumii.”

Donald Trump: “Revelionul cu Dan Negru este adevărata tradiție de sărbători la români, nu Singur acasă. La fel cum Ierusalimul este capitala Israelului, nu Tel Aviv!”

Klaus Iohannis: “Urmăresc cu atenție și îngrijorare modul în care minorul a fost omis în interiorul proprietății imobiliare de către părinții săi. Sper sincer că acest incident nu va atrage după sine intrarea în vizorul unor elemente infracționale. Cel mai probabil eliberate mai devreme ca urmare a legii grațierilor.”

Alina Gorghiu: “Așa meriți, rahat mic ce ești! Cînd ți-am sunat io la ușă n-ai vrut să deschizi…”

Dacian Cioloș: “Mi-a plăcut lupta tînărului Kevin împotriva injustiției. Am decis să-l invit în partidul meu, care se va desprinde din inițiativa mea politică, ceea ce chiar e o chestie.”

Liviu Dragnea: “M-am săturat ca filmele străine, cu oameni care vorbesc în limbi străine, să dicteze sărbătorile la noi în România! Opriți filmele străine care scot bani din România! Opriți intoxicarea sorosistă!”

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.