Home / Raport despre starea ficţiunii / Reacții internaționale cu privire la eliberarea a 3.349 de deținuți în România

Reacții internaționale cu privire la eliberarea a 3.349 de deținuți în România

Zoom

Ambasada Australiei: “Felicităm statul român pentru decizia luată. În sfîrșit, cineva a înțeles că așa se făurește o națiune modernă.”

Donald Trump: “Pușcăriile nu sînt hoteluri de lux! Lumea trebuie să înțeleagă că dacă vrei să stai la pușcărie trebuie să plătești ca toată lumea. Și dacă n-ai bani să plătești, atunci mergi la închisoarea de săraci, care nu e o închisoare. E o țară. Să-i zicem Mexic. Sau Coreea de Nord. După care faci un zid ca să-i ții acolo. Vedeți, nici n-avem nevoie de închisori, avem nevoie de ziduri.”

Vladimir Putin: “Să zicem că dai drumul la 3.349 de jurnaliști și adversari politici. Să zicem că ești atît de pămpălău. Dacă închisoarea e în Siberia, cine zice că trebuie să și ajungă acasă? Drumul e lung și plin de pericole. Accidentele pîndesc la tot pasul.”

Kim Jong-un: “Occident decadent!… În Republica Populară Democrată Coreeană, cea mai bună Coreea, nu există deținuți și oameni liberi. Ce înseamnă libertate? Mîncare? Drepturi? Confort? Prostii! În cea mai bună republică Coreea toți oamenii sînt liberi. Asta pentru că nu există oameni liberi, iar deținuții sînt împușcați.”

Harvey Weinstein: “Mă interesează că se sînt eliberați 3.349 de pușcăriași? Nu prea. Mă îngrijorează faptul că printre ei se numără și Cristi Borcea? Normal! Concurența pe piața bărbaților romantici care agață femei ca să se autosatisfacă în ghivece de flori e foarte strînsă. N-avem nevoie de cineva care strică toată combinația luîndu-le de neveste.”

George Soros: “Excelent, planul meu de destabilizare a României funcționează perfect. Mai întîi să fie eliberați pușcăriașii. Pe urmă să se legalizeze căsătoriile între pușcăriași. Apoi să se declare stare permanentă de sexo-marxism. Pînă la pedofilie și la exploatarea gazelor de șist nu mai e decît un pas.”

(5987 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.